Stucadoor Vlaardingen

 

Stucwerk

Bent u op zoek naar een stucadoor in Vlaardingen? Zoek niet verder! Entjes Schilderwerk verzorgt ook stucwerk. Vaak wordt stucwerk ingezet om onaantrekkelijke wanden of plafonds mooi strak te maken. Veel voorkomende ondergronden zijn: beton, baksteen, gipsplaat en hout. Stucwerk is daarom één van onze diensten voor de binnenhuis verfraaiing. Uiteraard geven wij uw wanden en plafonds daarna een mooie kleur.

Waarom kiezen voor stucwerk

Voorheen was in panden vaak onder andere nog de structuur van bakstenen te zien. In het hedendaagse interieur geeft men steeds vaker de voorkeur aan glad gestucte muren en plafonds. Stucwerk zorgt namelijk voor een mooi en strak eindresultaat.

Daarnaast komt het vaak voor dat wanden of plafonds zijn voorzien van structuurverf. Dit is een latexverf waaraan zandkorrels zijn toegevoegd. Indien u ervoor kiest om op deze wanden bijvoorbeeld behangwerk aan te willen brengen, dan zal het behangwerk hierop geen hechting hebben. Hierdoor is het van essentieel belang dat de wanden eerst gestuukt worden.

Tot slot werken goed gestuukte muren brandvertragend en zorgen ze voor de bevordering van thermische isolatie.

Verschillende soorten stucwerk

Veel voorkomende vormen van stucwerk zijn: bahangklaar stuken, sausklaar stuken en spachtelputz. Indien de ondergrond van uw muren of plafonds niet egaal is, maar u de muren wil laten behangen of schilderen, dan kunt u ervoor kiezen om uw wanden egaal te laten stuken. Hierbij brengt de stucadoor een laag pleister aan op uw muren en plafonds.

Voor behangwerk is het voldoende om de muren behangklaar te laten stuken. Voor behangwerk is het namelijk niet erg als er kleine oneffenheden in de ondergrond zijn. Voor saus- of spuitwerk is het echter van belang dat de ondergrond volledig glad en egaal is. De stucadoor is daarom voor het sausklaar stuken iets meer tijd kwijt.

Een zeer sterke vorm van stucwerk is het aanbrengen van spachtelputz. Dit is een kunststofgebonden pleister. Deze materiaalsoort bestaat grotendeels uit gebroken marmerkorrels. Spachtelputz is met grove, middel, fijne en extra fijne korrels verkrijgbaar.

Waarom Entjes Schilderwerk als stucadoor in Vlaardingen?

Zoals gezegd denken we graag met u mee over het beste stucwerk in uw pand. We zijn er voor u in elke stap van het proces. Dit begint allemaal met heldere communicatie, iets dat wij hoog in het vaandel hebben staan. We houden u altijd op de hoogte van onze voortgang, luisteren naar uw inbreng, en geven advies waar gewenst.

Dit alles doen wij onder het motto van betaalbare kwaliteit. We werken met de meest duurzame en innovatieve materialen en technieken. Zo brengen wij uw klus tot een goed einde! Zoek dus niet verder naar een betrouwbare stucadoor in Vlaardingen.

Overige diensten van Entjes Schilderwerk

  • Schilderwerk: Is behangen niet ideaal voor uw woning of bedrijfspand in Vlaardingen? Kies dan voor ‘ouderwets’ schilderwerk; wij schilderen zowel binnen als buiten met duurzame materialen.
  • Spuitwerk: In grote woningen of bedrijfspanden kan spuitwerk ook een goede optie zijn. Hiermee brengen wij snel en egaal een prachtige kleur aan op de wanden.
  • Behangwerk: Behangen is, naast schilderen, een populaire optie om uw wanden te decoreren. Entjes Schilderwerk zorgt voor het verwijderen van het oude en het aanbrengen van het nieuwe behang.
  • Bouwwerkzaamheden: Doordat we samenwerken met diverse aannemers in Vlaardingen, kunnen we ook bouwwerkzaamheden voor u regelen. Dat scheelt tijd, moeite en kosten!
  • Vloercoating: Uiteraard moet ook de vloer in uw pand er netjes uitzien. Bescherm uw vloer daarom met onze vloercoating!
  • Houtrotsanering: Maak een einde aan houtrot en laat uw hout er weer als nieuw uitzien door middel van houtrotsanering. Voorkom schade en lekkages door houtrot!
  • Gevel– en trespareiniging: Een schone gevel of trespa is funest voor de uitstraling van uw gebouw. Laat deze daarom goed reinigen door ons!
  • Glaszetten: Ook voor glaszetten kunt u terecht bij Entjes Schilderwerk. Wij plaatsen het glas vakkundig in uw woning of bedrijfspand en houden rekening met ventilatie en isolatie.

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Voor vragen en meer informatie, neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie per mail, telefonisch of persoonlijk.

Neem contact op

Het laatste nieuws

Contact info

Entjes Schilderwerk
5.0
aangedreven door Facebook
Miranda Engel
Miranda Engel
2020-11-26T12:45:04+0000
Dankzij Lorenzo Entjes ziet ons plafond er weer eindelijk super uit. Strak stucwerk en daarna gespoten. Ook onze... granolmuren zijn weer mooi geverfd. Aardige gasten die snel, vakkundig en schoon werken. Top!lees meer
Nico Smiet
Nico Smiet
2020-01-17T18:15:19+0000
Stucwerk, sauzen en schilderwerk!
Nadia Smiet Tomaello
Nadia Smiet Tomaello
2019-09-10T15:59:25+0000
Dankzij Lorenzo is onze keuken superstrak gestuct en gesausd, ondanks alle tegenslagen in de voorbereiding en meerdere... keren moeten aanpassen van planning (vanuit de keukenzaak). Lorenzo was altijd bereikbaar en heeft super met ons mee gedacht. Daarnaast werkt hij snel en zorgvuldig, waardoor wij ontzettend trots zijn op het eindresultaat! Kortom: toppertje!lees meer
Joke Beun-Breederveld
Joke Beun-Breederveld
2019-06-21T15:38:25+0000
Mooi werk geleverd, niets is teveel. De gevel is prachtig geworden. Een gezellig team met hard werkende en super... beleefde mannen!lees meer
Shirley Rozing
Shirley Rozing
2018-08-17T07:34:50+0000
Staan direct voor je klaar. Leveren goed schilderwerk. Luisteren naar al je wensen en zijn heel relaxed! Thanks!
Janneke De Boer
Janneke De Boer
2018-08-08T08:15:41+0000
Na een leuk offerte-gesprek met eigenaar Lorenzo Entjes van schildersbedrijf Entjes, heb ik voor dit bedrijf gekozen.... Mijn huis werd kundig en mooi geverfd en dat alles met een lach. Ik ben erg blij dat ik voor hen gekozen heb.lees meer
Debbie de Vries
Debbie de Vries
2018-08-06T19:16:10+0000
Super bedrijf. Goede service en niets is te gek! Een echte aanrader als je op zoek bent naar vakwerk en kwaliteit. Keep... up the good work Lorenzo & Team!lees meer
Anneke Plat
Anneke Plat
2018-07-09T23:23:07+0000
Een bedrijf wat zeker aan te raden is. Vriendelijk behulpzaam en goed schilderwerk.
Nancy van der Scheer
Nancy van der Scheer
2018-04-11T10:34:05+0000
Lorenzo heeft mij ontzettend geholpen je hoeft maar te bellen en hij staat voor je klaar niks is teveel gevraagd echt... een aanrader !lees meer
Marga de Kivit
Marga de Kivit
2017-04-17T07:52:51+0000
echt een aanrader. werk wordt perfekt gedaan en niets is teveel. een echte topper. die vind je in deze tijd niet veel... meer. ga zeker dit bedrijf aanbevelen.lees meer
Ray Lie A Kwie
Ray Lie A Kwie
2017-03-22T20:33:10+0000
Keuken was toe aan een verfbeurtje en zo gezegd zo gedaan. Lorenzo Entjes dank je wel hiervoor, uiteraard ook voor de... nazorg.lees meer
Marloes Van Der Vliet-Tomeij
Marloes Van Der Vliet-Tomeij
2017-03-13T18:14:48+0000
Super team! Leveren mooi werk en zijn zeer klantvriendelijk! Als je wat aangeeft zijn ze niet te beroerd om het op het... te lossen! Wij zijn super blij met ons mooi geverfde huis! Project Breedspoor/ Wisselspoor van start!lees meer
Leon Guit
Leon Guit
2017-03-09T13:47:55+0000
Paul Kersbergen
Paul Kersbergen
2017-01-23T20:11:56+0000
Keurig, en net, schilderwerk afgeleverd door Entjes Schilderwerk, op naar de volgende klus !!
Jeroen Damshuiser
Jeroen Damshuiser
2016-12-03T12:51:20+0000
Lorenzo werkt snel, schoon en netjes. Hij denkt mee met de huiseigenaar en geeft absoluut waar voor je geld.
Vera van Dis
Vera van Dis
2016-10-20T19:28:29+0000
Ons huis was nodig aan een verfbeurt toe. Dit is snel opgepakt door entjes schilderwerk. Nu staat ons huis er weer... helemaal netjes bij. Dank!lees meer
Claudia de Gelder
Claudia de Gelder
2015-12-03T13:48:00+0000
Lorenzo is een serieuze schilder die netjes werkt en net dat beetje meer voor zijn klant doet. Mooi werk afgeleverd en... kon hem met gemak aan mijn broer adviseren. Die is ook erg tevreden! Top die Entjes!lees meer
Volgende beoordelingen