Over Ons

 

Over ons

Wie zijn wij?

Entjes Schilderwerk is opgericht op 15 oktober 2014 en wordt gedreven door Lorenzo Entjes en Cynthia Entjes. Lorenzo Entjes is al sinds zijn jeugd (12e!) werkzaam als schilder, heeft inmiddels meer dan 15 jaar werkervaring in zijn vak én hij komt uit een schildersfamilie. Het is hem als het ware met de paplepel in gegoten!

Cynthia Entjes is daarentegen inmiddels 8 jaar werkzaam in de accountancy. In tegenstellig tot menig ander bouwbedrijf, voorzien wij u hierdoor van een goede communicatie, duidelijke offertes en een vooraf afgestemde planning! Ook Cynthia komt uit een schildersfamilie.

Doelgroep

Particulieren

Bedrijven

VVE’s

Ontwikkeling

Binnen een jaar tijd is Entjes Schilderwerk gegroeid en uitgebreid tot een bedrijf met gedreven en gemotiveerd personeel. Met een team van jonge vakmannen staat Entjes Schilderwerk bekend om zijn vakmanschap en klantvriendelijkheid. Alle medewerkers zijn gecertificeerd en kunnen u van de juiste adviezen voorzien.

In 2016 is Entjes Schilderwerk door SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) beoordeeld en officieel erkend als leerbedrijf.

Kwaliteit Entjes Schilderwerk

Wij zijn in het bezit van diverse diploma’s en certificaten. Daarbij volgen wij nieuwe cursussen om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en nieuw op de markt gekomen verfsoorten, waardoor wij een zeer goede kwaliteit kunnen leveren en hierin kunnen adviseren.

Inmiddels zijn wij uitgebreid tot een bedrijf met personeel. Alle medewerkers zijn in het bezit van diverse diploma’s of zijn bij ons in opleiding.

Waarom Entjes Schilderwerk

Meer over onze diensten
Neem hier contact op
Image

Het laatste nieuws

Contact info