Project Fleurop

Project Fleurop

Depressie en somberheid is een veel voorkomend probleem bij ouderen in zorgtehuizen. Een probleem waarmee vrijwel iedere familie te maken heeft of krijgt. Vele malen wordt er geklaagd bij zorgtehuizen, maar een verbetering ligt nog niet in de nabije toekomst.

Wij zien dit ook wekelijks in onze nabije kringen. Die ouderen die heel hun leven keihard hebben gewerkt voor ons land, zijn nu weggestopt in zorgtehuizen met te weinig personeel en een kale en kille leefomgeving. Donkere ruimtes waar soms nog niet eens een plantje wordt neergezet.


Zorgcentrum Meeuwenhof

Begin 2019 hebben wij de gangen bij Zorgcentrum Meeuwenhof (Argos Zorggroep) geschilderd. De kille donkere bakstenen hebben nu een frisse uitstraling gekregen, waar de sombere ouderen maar al te blij mee waren. Het deed ons goed om te zien hoe een kleine verandering zo’n lichtpuntje kan zijn voor de ouderen!Frisse en vrolijke uitstraling

Namens Entjes Schilderwerk dragen wij daarom graag een steentje bij voor de ouderen. Wij willen de zorgtehuizen een mooie frisse en vrolijke uitstraling geven. “Project Fleurop” noemen we dat.

Actieve oudere- , zorg, welzijn en wonen

Wij willen graag de actieve ouderen- , zorg, welzijn en wonen verbeteren. Als wij allemaal een steentje bijdragen, kunnen we de zorg zeker verbeteren voor deze ouderen! Samen komen we een stapje dichterbij om de zorg voor de ouderen te verbeteren. Benieuwd wat onze actie inhoudt?! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag bij jullie langs voor een vrijblijvend gesprek.

Image

Het laatste nieuws

Contact info