Onderhoudsplan

 

Onderhoudsplan

Entjes Schilderwerk kan u voorzien van een onderhoudsplan voor uw woning. Hiervoor zullen wij de technische staat van uw woning beoordelen, zodat wij een goed en concreet plan kunnen uitschrijven om uw woning van het juiste en benodigde onderhoud te voorzien.

Waarom een onderhoudsplan

Ieder gebouw heeft na verloop van tijd onderhoud nodig. Of het nu gaat om onderhoud aan hout, het schoonmaken van trespa, of het verlenen van binnen schilderswerkzaamheden, Entjes Schilderwerk staat voor zijn werkzaamheden garant.

Het komt veelal voor dat het onderhoud wordt uitgesteld, tot er zichtbaar verval aan het gebouw is. De vervolgschade en de te verrichten onderhoudswerkzaamheden worden hierbij vergroot en zorgen ervoor dat er extra onverwachte kosten bijkomen.

Bij geregeld onderhoud wordt het achterstallig onderhoud tegengegaan en de kosten over de jaren heen verspreid. Met ons meerjarenonderhoudsplan zal u profiteren van lagere onderhoudskosten.

Wat is een onderhoudsplan?

Wat is het plan?
Een onderhoudsplan is een meerjarenonderhoudscontract voor 10 jaar. Wij zullen de technische staat van uw woning beoordelen. Daar vanuit zullen wij een compleet onderhoudsplan (advies) voor u uitschrijven, waarin het benodigde onderhoud wordt gespecificeerd. Het onderhoudsplan zorgt ervoor dat uw woning 10 jaar lang perfect onderhouden is!

In dit rapport zijn de benodigde werkzaamheden opgenomen welke verdeeld over 10 jaar verricht dienen te worden. Zo wordt er om de 5 jaar groot onderhoud gepleegd en zullen wij om de 2 jaar een tussentijdse controle bij u houden, zodat de staat van de woning goed blijft.

Doordat het onderhoud van 10 jaar in ons beheer blijft, kunnen wij u aanzienlijke kortingen geven. Wij kennen namelijk de staat van de woning en wij zorgen ervoor dat iedere beurt op tijd en goed zal worden uitgevoerd, waardoor wij zeker van onze zaak zijn!

Wat zijn de voordelen?
Het contract heeft aanzienlijke voordelen ten opzichte van een standaard onderhoudsbeurt:

· Tien jaar garantie

· Duidelijke afspraken

· Duurzaam onderhoud

· Vakmanschap

· Lagere kosten

Voor vragen en informatie neem gerust contact met ons op.

Het laatste nieuws

Contact info