Schildersbedrijf in Rijswijk

 

Schildersbedrijf in Capelle aan den IJssel

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerd schildersbedrijf in Rijswijk en omgeving dan bent u bij ons aan het juiste adres. Entjes Schilderwerk is hét schildersbedrijf in Rijswijk! Wij staan voor u klaar bij elke klus. Denk hierbij aan het schilderen van uw woning of een bedrijfspand. Met ervaren schilders, goede communicatie en een compleet dienstenpakket kunnen we uw opdracht altijd tot een goed einde brengen. Goede service en mooie resultaten staan bij ons hoog in het vaandel.

Entjes Schilderwerk, dé schilder nabij Rijswijk

Schilder in Rijswijk nodig? Entjes Schilderwerk is een ervaren schildersbedrijf nabij Rijswijk. Wij leveren diverse schilders- en andere diensten voor particulieren, bedrijven en VVE’s. Entjes Schilderwerk kan uw woning of bedrijfspand zowel binnen als buiten schilderen. Wij maken gebruik van duurzame verfsystemen voor een betaalbare prijs. 

Waarom kiezen voor Entjes schilderwerk

Als u op zoek bent naar een schildersbedrijf in Rijswijk kiest u voor Entjes Schilderwerk. Wij zijn een ervaren schildersbedrijf in Rijswijk en de omgeving hiervan. Wij leveren diverse schilders- en andere diensten voor particulieren, bedrijven en VVE’s. Entjes Schilderwerk kan uw woning of bedrijfspand zowel binnen als buiten schilderen. Wij maken gebruik van duurzame verfsystemen voor een betaalbare prijs.

Adviezen

Wij doen meer dan enkel luisteren naar uw wensen voor het schilderwerk. We geven ook graag advies over hoe wij uw klus het beste kunnen aanpakken. Denk aan adviezen over materiaalkeuze, duurzaamheid, levensduur van het schilderwerk en kleurvastheid.

Duidelijke afspraken en communicatie

Naast goed schilderwerk vindt Entjes Schilderwerk duidelijke afspraken erg belangrijk. U moet kunnen weten wat u aan ons hebt, waar u aan toe hebt, en dat wij doen wat we beloven. Daarom maken we samen afspraken waar u tevreden mee bent, en leven die vervolgens na. We houden u constant op de hoogte over de vordering van de werkzaamheden.

Compleet dienstenpakket

Entjes Schilderwerk wil betrokken zijn en helpen bij elke stap van uw klus. Van het eerste contact tot de laatste werkzaamheden – en alles gericht op betaalbare kwaliteit. Hiervoor werken we tevens samen met gediplomeerde aannemers.

Garantie

Wij staan achter ons schilderwerk. Dat willen we graag aan u kenbaar maken; daarom leveren wij schilderwerk mét garantie. Vraag naar onze garantievoorwaarden!

Waarom kiezen voor Entjes Schilderwerk?

Entjes Schilderwerk is dé schilder in Rijswijk. Wij onderscheiden ons door de sterke combinatie van kwalitatief schilderwerk, heldere afspraken en een compleet dienstenpakket. Daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van diverse diploma’s en certificaten. Onze schilders blijven continu up-to-date over nieuwe materialen en schilder technieken, om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Zo brengen we uw klus altijd tot een goed eindresultaat. Kortom, kies Entjes Schilderwerk als  uw schilder in Rijswijk!

Overige diensten van Entjes Schilderwerk in Rijswijk

Was u niet op zoek naar schilderwerk in Rijswijk? Wij willen u een zo compleet mogelijk dienstenpakket leveren. Daarom leveren we ook de volgende diensten aan:

Stucwerk: Wilt u uw wanden of plafond behangen, maar zit er structuurverf op? Of wilt u graag gladde, strakke wanden krijgen? Dan is stucwerk nodig. Wij maken uw wanden behang- en sausklaar!

Spuitwerk: Spuitwerk kan een stuk sneller gaan dan schilderen, mits er weinig afgeplakt hoeft te worden. Dit is het geval bij leegstaande woningen en bedrijfspanden. In deze gevallen kan Entjes Schilderwerk op de juiste ondergrond spuitwerk leveren.

Houtrotsanering: Houtrot kan ernstige schade en lekkages veroorzaken als het niet op tijd wordt aangepakt. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in houtrotsanering.

Behangwerk: Soms geeft u de voorkeur aan behangen, boven schilderen. Ook in dat geval kan Entjes Schilderwerk u van dienst zijn: wij verwijderen het oude behang en plaatsen het nieuwe!

Bent u benieuwd naar wat voor diensten Entjes Schilderwerk in Rijswijk en omstreken nog meer kan betekenen voor u? Bekijk dan onze ‘Diensten’ pagina!

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor een schilder in Rijswijk? Klik hieronder om contact met ons op te nemen!

Het laatste nieuws

Contact info