Schildersbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Schildersbedrijf in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een gespecialiseerd schildersbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Entjes Schilderwerk is hét schildersbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel! Wij staan voor u klaar bij elke klus. Met ervaren schilders, goede communicatie en een compleet dienstenpakket kunnen we uw opdracht tot een goed einde brengen. Goede service en mooie resultaten zijn ons handelsmerk.

Wat doet Entjes Schilderwerk in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Schilderwerk Nieuwerkerk aan den IJssel binnen

Natuurlijk mag het schilderwerk binnen niet achterblijven. Dit is van cruciaal belang voor de algehele uitstraling van uw gebouw. Wij luisteren goed naar uw wensen betreft de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Op basis hiervan geven wij advies over hoe we het best te werk kunnen gaan. Samen zorgen we voor het perfecte resultaat!

Schilderwerk Nieuwerkerk aan den IJssel buiten

De buitenkant van uw woning of bedrijfspand is het eerste dat mensen te zien krijgen – en dat moet er dan ook mooi uitzien. Entjes Schilderwerk gaat daarom altijd netjes te werk voor uw schilderwerk buiten. Wij laten uw woning of bedrijfspand er weer uitzien als dat visitekaartje waar u naar op zoek was! Hiervoor werken wij altijd met de nieuwste materialen en technieken. Kortom, Entjes Schilderwerk is de schilder in Nieuwerkerk aan den IJssel voor u!

Onderhoud schilderwerk

Schilderwerk gaat helaas niet zomaar jarenlang mee; daar is goed onderhoud voor nodig. Houtrot, schimmels en slijtage – het zijn problemen waardoor uw schilderwerk er niet meer netjes uitziet. Entjes Schilderwerk zorgt daarom ook voor onderhoud in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij geven u tevens advies over de juiste onderhoudsfrequentie en verfsoort(en).

Waarom kiezen mensen voor Entjes Schilderwerk?

Entjes Schilderwerk is dé schilder in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij onderscheiden ons door de sterke combinatie van kwalitatief schilderwerk, heldere afspraken en een compleet dienstenpakket. Daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van diverse diploma’s en certificaten. Onze schilders blijven continu up-to-date over nieuwe materialen en schildertechnieken, om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Zo brengen we uw klus altijd tot een goed eindresultaat!

Entjes Schilderwerk, dé schilder in Nieuwerkerk aan den IJssel

Entjes Schilderwerk is gespecialiseerd in schilderen, maar levert ook andere diensten in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij werken onder andere voor particulieren, bedrijven en VVE’s. Ons motto hierbij is: betaalbare kwaliteit.

Met de nieuwste verfsystemen geven wij uw woning of bedrijfspand een unieke uitstraling. Hierbij leveren we niet in op duurzaamheid en levensduur – u moet immers lang kunnen genieten van het schilderwerk. Bovendien kunnen we ook onderhoud verzorgen als schildersbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Overige diensten van Entjes Schilderwerk Nieuwerkerk aan den IJssel

Wij willen u een zo compleet mogelijk dienstenpakket leveren. Daarom leveren we ook de volgende diensten in Nieuwerkerk aan den IJssel:

Stucwerk: Wilt u uw wanden of plafond behangen, maar zit er structuurverf op? Of wilt u graag gladde, strakke wanden krijgen? Dan is stucwerk nodig. Wij maken uw wanden behang- en sausklaar!

Spuitwerk: Spuitwerk kan een stuk sneller gaan dan schilderen, mits er weinig afgeplakt hoeft te worden. Dit is het geval bij leegstaande woningen en bedrijfspanden. In deze gevallen kan Entjes Schilderwerk op de juiste ondergrond spuitwerk leveren.

Houtrotsanering: Houtrot kan ernstige schade en lekkages veroorzaken als het niet op tijd wordt aangepakt. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in houtrotsanering.

Behangwerk: Soms geeft u de voorkeur aan behangen, boven schilderen. Ook in dat geval kan Entjes Schilderwerk u van dienst zijn: wij verwijderen het oude behang en plaatsen het nieuwe!

Bent u benieuwd naar wat voor diensten Entjes Schilderwerk Nieuwerkerk aan den IJssel nog meer kan betekenen voor u? Bekijk dan onze ‘Diensten’ pagina!

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor een schilder in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Het laatste nieuws

Contact info