Schildersbedrijf in Delft

 

Schildersbedrijf in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een gespecialiseerd schildersbedrijf in Delft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Entjes Schilderwerk is hét schildersbedrijf in Delft! Wij staan voor u klaar bij elke klus. Met ervaren schilders, goede communicatie en een compleet dienstenpakket kunnen we uw opdracht tot een goed einde brengen. Goede service en mooie resultaten zijn ons handelsmerk.

Wat doet Entjes Schilderwerk in Delft?

Entjes Schilderwerk is gespecialiseerd in schilderen, maar levert ook andere diensten in Delft. Wij werken onder andere voor particulieren, bedrijven en VVE’s. Ons motto hierbij is: betaalbare kwaliteit.

Met de nieuwste verfsystemen geven wij uw woning of bedrijfspand een unieke uitstraling. Hierbij leveren we niet in op duurzaamheid en levensduur – u moet immers lang kunnen genieten van het schilderwerk. Bovendien kunnen we ook onderhoud verzorgen als schildersbedrijf in Delft.

Schilderwerk Delft binnen

Natuurlijk mag het schilderwerk binnen niet achterblijven. Dit is van cruciaal belang voor de algehele uitstraling van uw gebouw. Wij luisteren goed naar uw wensen betreft de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Op basis hiervan geven wij advies over hoe we het best te werk kunnen gaan. Samen zorgen we voor het perfecte resultaat!

Schilderwerk Delft buiten

De buitenkant van uw woning of bedrijfspand is het eerste dat mensen te zien krijgen – en dat moet er dan ook mooi uitzien. Entjes Schilderwerk gaat daarom altijd netjes te werk voor uw schilderwerk buiten. Wij laten uw woning of bedrijfspand er weer uitzien als dat visitekaartje waar u naar op zoek was! Hiervoor werken wij altijd met de nieuwste materialen en technieken. Kortom, Entjes Schilderwerk is de schilder in Delft voor u!

Onderhoud Schilderwerk

Schilderwerk gaat helaas niet zomaar jarenlang mee; daar is goed onderhoud voor nodig. Houtrot, schimmels en slijtage – het zijn problemen waardoor uw schilderwerk er niet meer netjes uitziet. Entjes Schilderwerk zorgt daarom ook voor onderhoud in Delft. Wij geven u tevens advies over de juiste onderhoudsfrequentie en verfsoort(en).

Entjes Schilderwerk, dé schilder in Delft

Entjes Schilderwerk is dé schilder in Delft. Wij onderscheiden ons door de sterke combinatie van kwalitatief schilderwerk, heldere afspraken en een compleet dienstenpakket. Daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van diverse diploma’s en certificaten. Onze schilders blijven continu up-to-date over nieuwe materialen en schildertechnieken, om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Zo brengen we uw klus tot een goed eindresultaat!

Adviezen

Wij doen meer dan enkel luisteren naar uw wensen voor het schilderwerk. We geven ook graag advies over hoe wij uw klus het beste kunnen aanpakken. Denk aan adviezen over materiaalkeuze, duurzaamheid, levensduur van het schilderwerk en kleurvastheid.

Duidelijke afspraken en communicatie

Naast goed schilderwerk vindt Entjes Schilderwerk duidelijke afspraken erg belangrijk. U moet kunnen weten wat u aan ons hebt, waar u aan toe hebt, en dat wij doen wat we beloven. Daarom maken we samen afspraken waar u tevreden mee bent, en leven die vervolgens na. We houden u constant op de hoogte over de vordering van de werkzaamheden.

Compleet dienstenpakket

Wij willen u een compleet dienstenpakket aanbieden, zodat u kosten en moeite kunt besparen. Hiervoor werken we samen met gediplomeerde aannemers. Betaalbare kwaliteit is daarbij onze leuze!

Garantie

Ten slotte staan wij persoonlijk achter ons schilderwerk, en geven u daarom ook garantie hierop. Zo zorgen wij voor tevreden klanten. Neem contact met ons op voor de garantievoorwaarden.

Overige diensten van Entjes Schilderwerk Delft

Wij willen u een zo compleet mogelijk dienstenpakket leveren. Daarom leveren we ook de volgende diensten in Delft:

Stucwerk: Wilt u uw wanden of plafond behangen, maar zit er structuurverf op? Of wilt u graag gladde, strakke wanden krijgen? Dan is stucwerk nodig. Wij maken uw wanden behang- en sausklaar!

Spuitwerk: Spuitwerk kan een stuk sneller gaan dan schilderen, mits er weinig afgeplakt hoeft te worden. Dit is het geval bij leegstaande woningen en bedrijfspanden. In deze gevallen kan Entjes Schilderwerk op de juiste ondergrond spuitwerk leveren.

Houtrotsanering: Houtrot kan ernstige schade en lekkages veroorzaken als het niet op tijd wordt aangepakt. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in houtrotsanering.

Behangwerk: Soms geeft u de voorkeur aan behangen, boven schilderen. Ook in dat geval kan Entjes Schilderwerk u van dienst zijn: wij verwijderen het oude behang en plaatsen het nieuwe!

Bent u benieuwd naar wat voor diensten Entjes Schilderwerk Delft nog meer kan betekenen voor u? Bekijk dan onze ‘Diensten’ pagina!

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Bent u benieuwd naar wat voor diensten Entjes Schilderwerk Delft nog meer kan betekenen voor u? Bekijk dan onze ‘Diensten’ pagina! Heeft u nog vragen over ons schilderwerk in Delft? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het laatste nieuws

Contact info