Behangen Waddinxveen

 

Behangen Rotterdam Kralingen

Wilt u graag de wanden van uw bedrijfspand (opnieuw) behangen? Of is het interieur van uw woning wel aan een nieuwe uitstraling toe? Dan kan een behanger in Waddinxveen u uitstekend van pas komen. En laat u deze nu net gevonden hebben: Entjes Schilderwerk is namelijk dé ideale behanger voor uw klus in Waddinxveen!

Behangen: zowel voor uw woning als bedrijfspand

Entjes Schilderwerk is uw behanger in Waddinxveen voor zowel uw woning als bedrijfspand. Wij hebben ervaring met diverse klussen en zijn dus niet vies van een groot project. Onze ervaren behangers staan u bij met raad en daad: we geven namelijk graag advies over de beste aanpak en juiste materialen.

Ten eerste kunnen we het oude behang verwijderen, als dit bij u van toepassing is. Thuis kunt u dit nog prima zelf doen – een plantenspuit met warm water is daarvoor al voldoende. We kunnen ons echter voorstellen dat het oude behang in uw bedrijfspand verwijderen iets te veel werk is. Daarom staan we graag voor u klaar.

Tevens kunnen we, wanneer nodig, de wanden van uw woning of bedrijfspand behangklaar maken. Dit is vooral nodig wanneer uw wanden een grove structuur hebben. Kleine oneffenheden vormen geen probleem, maar op wanden met bijvoorbeeld structuurverf kunnen wij niet zomaar behangen. Het behangwerk heeft namelijk geen hechting hierop.

Na alle voorbereidingen kunnen we verder met het behang aanbrengen. Entjes Schilderwerk zorgt ervoor dat dit snel en vakkundig gebeurt. Wij werken enkel met duurzame materialen. Daarnaast houden we rekening met allerlei zaken die het behangen in de weg kunnen zitten. Denk bijvoorbeeld aan radiatoren, buizen, contactdozen en andere obstakels.

Verschillende soorten behang

Als u heeft gekozen voor behang in uw woning of bedrijfspand, dan bent u er nog niet. U moet uw behanger in Waddinxveen namelijk nog laten weten welke soort behang u graag zou willen. Daar is namelijk nogal wat keuze in. Zo bestaat er populaire soorten zoals glasvezelbehang en vliesbehang waarbij je waarbij je een unieke uitstraling kunt creëren die voldoet aan je eigen wensen. Daarnaast beschikken wij ook over papierbehang, vinylbehang en acrylbehang. 

Entjes Schilderwerk kan u hier goed bij helpen. Wij geven namelijk graag advies over welke soort behang het beste past bij uw wensen. We kunnen ons goed voorstellen dat dit moeilijk in te schatten is. De uiteindelijke keuze is natuurlijk geheel aan u. Heeft u nog geen idee wat voor behang u wilt? Kom dan langs bij onze groothandel om zelf uw behang uit te zoeken! Alles is mogelijk bij Entjes Schilderwerk!

Waarom Entjes Schilderwerk als behanger in Waddinxveen?

Wij maken het verschil door onze goede communicatie. Hiermee staat of valt een project namelijk. We vinden goede afspraken erg belangrijk; alle partijen moeten namelijk weten wat ze aan elkaar hebben. Wij horen graag uw wensen en willen het direct weten als u ergens ontevreden over bent. Aan de andere kant moet u weten wat u van ons kunt verwachten, en waar u aan toe bent. Dát leidt tot tevreden klanten.

Daarnaast kiest u met Entjes Schilderwerk voor een ervaren en verantwoorde behanger in Waddinxveen. Wij hebben ervaring met projecten in alle soorten en maten. Bovendien geven we om het milieu: daarom gaan we enkel te werk met duurzame materialen en technieken. Zo werken we aan een mooi eindresultaat én een mooiere wereld!

Wie zijn wij

Entjes Schilderwerk is opgericht in 2014 door Lorenzo en Cynthia Entjes. Samen zijn ze dit schilders- en onderhoudsbedrijf in Waddinxveen begonnen – hij als schilder, zij als accountant. Ze zijn beiden opgegroeid in een schildersfamilie, en weten dus waar ze mee bezig zijn. Deze gouden combinatie heeft al veel tevreden klanten opgeleverd!

Lorenzo en Cynthia werken bovendien met een team van gemotiveerde en ervaren werknemers. Zij zijn gecertificeerd om te werken met de nieuwste materialen en technieken. Bovendien is Entjes Schilderwerk een door SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) officieel erkend leerbedrijf. Met Entjes Schilderwerk hoeft u dus niet verder te zoeken naar een behanger in Waddinxveen!

Overige diensten van Entjes Schilderwerk

  • Glaszetten: Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas en zorgen voor de juiste ventilatie en isolatie. Daarnaast adviseren we over het onderhoud van uw glas.
  • Houtrotsanering: Houtrot kan voor lekkages zorgen, evenals een vervallen uitstraling. Daarom heeft Entjes Schilderwerk zich ook gespecialiseerd in houtrotsanering.
  • Schilderwerk: Naast behangwerk verzorgen wij ook schilderwerk voor de binnen- buitenkant van uw woning of bedrijfspand. We werken met duurzame materialen en zorgen dat het schilderwerk lang meegaat.
  • Spuitwerk: Bij lege woningen of bedrijfspanden kan spuitwerk de voorkeur hebben over schilderwerk, omdat het een stuk sneller is. Bij de juiste (harde) ondergrond verzorgt Entjes Schilderwerk ook uw spuitwerk.
  • Vloercoating: De vloer in uw woning of bedrijfspand krijgt soms veel te verduren. Bescherm uw vloer en laat Entjes Schilderwerk uw vloercoating plaatsen!
  • Stucwerk: Met stucwerk krijgt u mooie, strakke wanden en plafonds. Daarnaast is stuken nodig als u behang wilt aanbrengen op wanden of plafonds met structuurverf. Wij maken uw wanden behang- en sausklaar!
  • Bouwwerkzaamheden: Entjes Schilderwerk werkt samen met vaste aannemers, om ook in uw bouwwerkzaamheden te kunnen voorzien. Dit bespaart u kosten en veel gedoe!
  • Gevel- en trespareiniging: De uitstraling van uw pand hangt niet enkel af van het schilderwerk, maar ook van uw gevel of trespa. Daarom kunnen wij tevens uw gevel of trespa reinigen!

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor een behanger in Waddinxveen?

Het laatste nieuws

Contact info