Behangen Vlaardingen

 

Behangen Capelle aan den Ijssel

Stel: u bent toe aan een nieuwe uitstraling in uw bedrijfspand. Of u bent al een tijdje uitgekeken op het schilderwerk in uw woning. Het kan ook dat uw behang al even aan vervanging toe is. Kortom, u bent op zoek naar een behanger in Vlaardingen. Zoek dan niet verder, want Entjes Schilderwerk is uw perfecte partner voor elke klus!

Wat zijn de voordelen van behangen?

Het grootste voordeel van behangen is dat u er alle kanten mee op kunt. Behang komt namelijk in ontzettend veel soorten en opdrukken voor. U kunt het zo gek niet bedenken, of het staat wel op behangpapier. Daarnaast kunt ook zelf kiezen hoe uw behang eruitziet, door middel van fotobehang.

Met behang kunt u een hele unieke uitstraling in uw pand creëren, wat met schilderwerk nooit zou lukken!

Entjes Schilderwerk helpt u met het kiezen van de beste behangsoort voor uw woning of bedrijfspand. Daarnaast kunt u bij onze groothandel langskomen om zelf uw favoriete behang uit te zoeken. Uiteraard geven we u graag advies over het behang! Wij denken graag met u mee en zijn zeer flexibel.

Een ander voordeel van behang is dat het weinig onderhoud kost en op relatief veel ondergronden aan te brengen is. Als het behang eenmaal zit, kunt u er lange tijd van genieten. Dit geldt natuurlijk met name wanneer het geplaatst is door een professionele behanger in Vlaardingen.

Hoe gaat behangen in zijn werk?

Voordat er behangen kan worden, moet er natuurlijk wat voorbereiding gedaan worden. Zo moet het oude behang verwijderd worden, wanneer dit nog op de wanden zit. Dit kunt u zelf doen met een plantenspuit met warm water, maar in een bedrijfspand is dit waarschijnlijk niet te doen. Daarom kan Entjes Schilderwerk dit voor u uit handen nemen.

Daarnaast zijn niet alle wanden direct klaar om behangen te worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor wanden met structuurverf, of andere muren met een erg grove structuur. Deze moeten eerst gestukt worden alvorens er behangen kan worden.

Daarna is het tijd om daadwerkelijk te behangen. Entjes Schilderwerk doet dit enkel met de meest duurzame materialen. We gaan efficiënt en vakkundig te werk, en letten daarbij goed op de indeling van uw pand en mogelijk obstakels. Dit zijn bijvoorbeeld radiatoren, contactdozen en buizen. We houden u steeds op de hoogte van onze voortgang en luisteren altijd naar uw wensen.

Samen komen we tot het mooiste eindresultaat!

Waarom Entjes Schilderwerk als behanger in Vlaardingen

Zoals gezegd vinden we communicatie erg belangrijk. Als er een miscommunicatie is, dan kan uw project nooit tot een goed einde gebracht worden. Daarom houden we u altijd op de hoogte en maken we duidelijke afspraken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u ons laat weten wat u van het project en de voortgang vindt, en of uw wensen nog wijzigen.

U kunt van ons een professionele en klantgerichte werkhouding verwachten. We houden niet alleen rekening met u, maar ook met het milieu. Daarom werken we enkel met duurzame materialen en technieken. Al onze medewerkers zijn dan ook gecertificeerd om met dit materiaal te werken. Entjes Schilderwerk is dan ook uw ideale behanger in Vlaardingen!

Wie zijn wij

Lorenzo en Cynthia Entjes richtten in 2014 Entjes Schilderwerk op. Zowel Lorenzo als Cynthia komen uit een schildersfamilie. Lorenzo is zelf ook schilder en heeft vele jaren ervaring, aangezien hij al sinds zijn 12e schildert. Cynthia is juist de accountancy ingegaan en past haar kennis hiervan toe binnen het bedrijf. Zo hebben ze samen het bedrijf laten groeien, van een kleine schilder tot een volwaardig schilders- en onderhoudsbedrijf.

Onder Lorenzo en Cynthia staat een team gemotiveerde werknemers. Zij doen er alles aan om uw project goed te voltooien. Ze zijn allen gecertificeerd en bezitten diverse diploma’s. Entjes Schilderwerk is tevens een door SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) officieel erkend leerbedrijf.

Overige diensten van Entjes Schilderwerk

  • Stucwerk: Met stucwerk krijgt u prachtige, strakke wanden en plafonds. Wij zorgen ervoor dat uw wanden behang- en sausklaar gemaakt worden!
  • Schilderwerk: Is behangen niet ideaal voor uw woning of bedrijfspand in Vlaardingen? Kies dan voor ‘ouderwets’ schilderwerk; wij schilderen zowel binnen als buiten met duurzame materialen.
  • Spuitwerk: In grote woningen of bedrijfspanden kan spuitwerk ook een goede optie zijn. Hiermee brengen wij snel en egaal een prachtige kleur aan op de wanden.
  • Bouwwerkzaamheden: Doordat we samenwerken met diverse aannemers in Vlaardingen, kunnen we ook bouwwerkzaamheden voor u regelen. Dat scheelt tijd, moeite en kosten!
  • Vloercoating: Uiteraard moet ook de vloer in uw pand er netjes uitzien. Bescherm uw vloer daarom met onze vloercoating!
  • Houtrotsanering: Maak een einde aan houtrot en laat uw hout er weer als nieuw uitzien door middel van houtrotsanering. Voorkom schade en lekkages door houtrot!
  • Gevel– en trespareiniging: Een schone gevel of trespa is funest voor de uitstraling van uw gebouw. Laat deze daarom goed reinigen door ons!
  • Glaszetten: Ook voor glaszetten kunt u terecht bij Entjes Schilderwerk. Wij plaatsen het glas vakkundig in uw woning of bedrijfspand en houden rekening met ventilatie en isolatie.

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor een behanger in Vlaardingen?

Het laatste nieuws

Contact info