Behangen Rotterdam

 

Behangen Rotterdam

Naast schilderen is behangen uiteraard ook een optie voor het decoreren van de wanden van uw woning of bedrijfspand. Mooi behang bepaalt niet alleen de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Het helpt ook bij het beperken van scheuren en oneffenheden in de wanden. Zoekt u een behanger in Rotterdam? Zoek dan niet verder dan Entjes Schilderwerk!

Wat komt er kijken bij behangen

Klaarmaken ondergrond

Niet elke muur is direct klaar om behangen te worden. Uw behanger in Rotterdam moet soms de ondergrond ‘behangklaar’ maken. Dit geldt met name voor wanden met baksteen en structuurverf. Het behangwerk hecht niet goed op deze ondergrond, waardoor het niet goed blijft zitten. Daarom moet u in dit geval de wanden eerst laten stuken.

Aanbrengen nieuw behang

Waar u het verwijderen van het oude behang nog zelf kunt doen, moet u het behangen overlaten aan een expert. Een professionele behanger in Rotterdam heeft de juiste materialen, ervaring en kennis om het behang strak aan te brengen.

Entjes Schilderwerk heeft de beste specialisten in huis voor het aanbrengen van uw (decoratief) behang. Zij werken enkel met duurzame materialen en luisteren goed naar uw wensen voor het behang. Bovendien houden ze rekening met zaken die het behangen in de weg kunnen zitten. Denk bijvoorbeeld aan contactdozen, kachels, buizen, enzovoorts.

Verschillende soorten behang

Behang komt tegenwoordig in allerlei soorten, materialen, en vooral opdrukken. Uiteraard luisteren wij naar wat u belangrijk en mooi vindt. We kunnen u ook adviseren in het kiezen van de juiste materialen, of een patroon dat goed bij de rest van uw woning past.

Wij beschikken over verschillende soorten behang. Denk hierbij aan glasvezel behang, vliesbehang, papierbehang, vinylbehang en acrylbehang. Deze kunnen ook nog diverse structuren hebben – effen, fijn, korrelig, u kunt het zo gek niet bedenken. Het is goed mogelijk dat u niet weet wat de beste keuze is voor uw woning of bedrijfspand. Entjes Schilderwerk, als behanger in Rotterdam, geeft daar graag advies over.

Bij Entjes Schilderwerk heeft u dus genoeg keuze, en wij staan bij elke stap in het proces klaar om u te helpen. Kies daarom voor Entjes Schilderwerk als u een behanger in Rotterdam zoekt!

Waarom kiezen voor Entjes schilderwerk

Entjes Schilderwerk staat altijd voor u klaar, bij welke klus dan ook. Met ons ervaren team zijn we u graag van dienst. Ons uitgangspunt hierbij is betaalbare kwaliteit. We werken met duurzame materialen, omdat we het milieu zeer belangrijk vinden.

Bij kwaliteit denken we verder dan alleen onze werkzaamheden. We helpen u graag in elke stap van het proces – van begin tot eind. Heldere afspraken en duidelijke communicatie staan hierbij centraal. We willen dat u weet wat u van ons kunt verwachten en waar u aan toe bent. Dit in combinatie met onze specialisten en materialen zorgt dat we elke keer weer een mooi eindresultaat leveren!

Wie zijn wij

Entjes Schilderwerk is in 2014 opgericht door Lorenzo en Cynthia Entjes. Lorenzo is al sinds zijn 12e werkzaam als schilder – hij komt dan ook uit een schildersfamilie. Cynthia Entjes komt ook uit een schildersfamilie, maar heeft jaren in de accountancy gewerkt en past deze kennis toe binnen het bedrijf. Zo combineert Entjes Schilderwerk professioneel werk met goede communicatie en een duidelijke planning.

Ooit begonnen als puur schildersbedrijf is Entjes Schilderwerk ondertussen uitgegroeid tot een alleskunner. Ons team is sinds 2014 snel gegroeid, waardoor we een gevestigd bedrijf in Rotterdam zijn geworden. U kunt daarom niet alleen voor schilderen, maar ook voor behangen bij ons terecht.

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd om met de nieuwste materialen en technieken te werken. Daarnaast is Entjes Schilderwerk officieel erkend als leerbedrijf door SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

Overige diensten van Entjes schilderwerk

Wij willen u een zo compleet mogelijk dienstenpakket leveren. Daarom leveren we ook de volgende diensten in Rotterdam:

  • Schilderwerk: Entjes Schilderwerk verricht uiteraard ook ‘gewoon’ schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Ook hierbij werken we met duurzame materialen.
  • Stucwerk: Wilt u uw wanden of plafond behangen, maar zit er structuurverf op? Of wilt u graag gladde, strakke wanden krijgen? Dan is stucwerk nodig – en laat Entjes Schilderwerk daar nu net ervaring mee hebben. Wij maken uw wanden behang- en sausklaar!
  • Spuitwerk: Spuitwerk kan een stuk sneller gaan dan schilderen, mits er weinig afgeplakt hoeft te worden. Dit is het geval bij leegstaande woningen en bedrijfspanden. In deze gevallen kan Entjes Schilderwerk op de juiste ondergrond spuitwerk leveren.
  • Houtrotsanering: Houtrot kan ernstige schade en lekkages veroorzaken als het niet op tijd wordt aangepakt. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in houtrotsanering.
  • Glaszetten: Goed geplaatst glas is van groot belang in uw woning of bedrijfspand. Wij regelen het zetten van uw glas en houden rekening met isolatie en ventilatie.
  • Bouwwerkzaamheden: Entjes Schilderwerk voert zelf geen bouwwerkzaamheden uit, maar werkt wel nauw samen met vaste aannemers in Rotterdam. Hierdoor kunnen we u helpen met uw bouwwerkzaamheden; dit scheelt u veel moeite en kosten!
  • Gevel- en trespareiniging: Uw gevel of trespa draagt ook bij aan de uitstraling van uw pand. Laat daarom uw gevel- en trespareiniging over aan ons!

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor een behanger in Rotterdam?

Het laatste nieuws

Contact info