Behangen Numansdorp

 

Behangen Rotterdam Noord

Wilt u graag de wanden van uw woning of bedrijfspand laten behangen? Bent u op zoek naar een ervaren behanger in Numansdorp, die de klus voor u vakkundig en efficiënt tot een goed einde brengt? Zoek dan niet verder – Entjes Schilderwerk is uw ideale partner voor al het behangwerk in Numansdorp!

Waarom behangen?

Met behangen zorgt u voor een strakke afwerking van de wanden in uw woning of bedrijfspand. Met behang is letterlijk alles mogelijk. Door de diverse soorten behang zoals glasvezel en renovlies behang, verschillende structuren en een ontelbaar aantal opdrukken kunt u met behang alles bereiken. Van zakelijk tot speels, van licht tot donker – het kan allemaal!

Daarnaast vereist behang vaak minder onderhoud dan bijvoorbeeld schilderwerk, mits het goed is aangebracht. Daarvoor moet u een goede behanger in Numansdorp vinden – u bent bij Entjes Schilderwerk aan het juiste adres.

Wat komt er kijken bij het behangen?

Allereerst moeten uw wanden natuurlijk klaargemaakt worden voor het behangen. Wanneer uw wanden al behangen waren, betekent dit dat het oude behang verwijderd moet worden. Anders kunt u namelijk kleurverschil krijgen als er over dit oude behang heen behangen wordt.

Het oude behang verwijderen kunt u door Entjes Schilderwerk laten uitvoeren, maar u kunt het ook zelf doen. Dit kan heel eenvoudig met een plantenspuit met warm water! Zo bespaart u geld dat wellicht later in het proces van pas komen.

Hing er geen behang op uw wanden? Dan zijn deze vaak al klaar om behangen te worden. Soms, in het geval van wanden met een structuur, moet er nog gestukt worden. Hierna kan uw behanger in Numansdorp het behang van uw keuze op de muur aanbrengen.

Entjes Schilderwerk werkt bij het behangen met duurzame materialen en de nieuwste technieken. We houden rekening met mogelijke ‘obstakels’, zoals contactdozen, radiatoren en buizen. We doen er alles aan om tot een mooi eindresultaat te komen, wat geheel naar uw wens is. We luisteren naar uw wensen en geven advies waar gewenst.

Verschillende behangsoorten

Als u onderzoek doet naar verschillende soorten behang, kan het u misschien wat duizelen. Er zijn een heleboel soorten behang: papierbehang, acrylbehang, vliesbehang, glasvezelbehang, vinylbehang… Om nog maar te zwijgen van diverse structuren (grof, effen, korrelig) en het ontelbare aantal opdrukken! Hoe kunt u in hemelsnaam tussen deze kiezen?

Ook hier kan Entjes Schilderwerk u als behanger over adviseren. We denken hierbij mee in wat het mooiste en meest praktische is in uw woning of bedrijfspand. Daarnaast werken we met fotobehang en kunnen we andere specifieke wensen voor u vervullen. U kunt zelfs bij onze groothandel langs om zelf het behang uit te komen zoeken. Samen komen we dus tot het beste eindresultaat!

Waarom Entjes Schilderwerk als behanger in Numansdorp?

Zoals gezegd denken we graag met u mee over het beste behang in uw pand. We zijn er voor u in elke stap van het proces. Dit begint allemaal met heldere communicatie, iets dat wij hoog in het vaandel hebben staan. We houden u altijd op de hoogte van onze voortgang, luisteren naar uw inbreng, en geven advies waar gewenst.

Dit alles doen wij onder het motto van betaalbare kwaliteit. We werken met de meest duurzame en innovatieve materialen en technieken. Zo brengen wij uw behangklus tot een goed einde! Zoek dus niet verder naar een betrouwbare behanger in Numansdorp.

Wie zijn wij

Entjes Schilderwerk is opgericht in 2014 door Lorenzo en Cynthia Entjes. Lorenzo komt uit een schildersfamilie en is al sinds zijn 12e werkzaam als schilder. Hij heeft dus de nodige ervaring opgedaan. Cynthia komt ook uit een schildersfamilie, maar past juist haar kennis van de accountancy toe binnen het bedrijf.

Entjes Schilderwerk is snel gegroeid, van een klein schildersbedrijf tot een gerespecteerd schilders- en onderhoudsbedrijf in Numansdorp. Alle specialisten van Entjes Schilderwerk zijn opgeleid en in het bezit van diverse diploma’s en certificaten. Bovendien zijn wij officieel erkend als leerbedrijf door SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

Overige diensten van Entjes Schilderwerk

Naast latex spuiten kunt u ook bij ons terecht voor andere diensten in Numansdorp:

  • Schilderwerk: Ook voor ‘gewoon’ schilderwerk staan wij voor u klaar. Met jaren ervaring in het vak zorgen wij voor de perfecte uitstraling van zowel de binnen- als buitenkant van uw pand.
  • Spuitwerk: Naast schilderen en behangen is latex spuiten een goede derde optie. Kies voor spuitwerk van Entjes Schilderwerk als u op zoek bent naar een strakke uitstraling!
  • Stucwerk: Stucwerk is onmisbaar voor mooie, strakke wanden en plafonds. Wij maken uw wanden behangklaar en sausklaar!
  • Bouwwerkzaamheden: Door onze nauwe samenwerking met diverse aannemers in Numansdorp, kunt u voordelig ook bij ons uw bouwwerkzaamheden regelen. Dat scheelt kosten en gedoe!
  • Glaszetten: Wij plaatsen diverse soorten glas in uw woning of bedrijfspand. Daarbij houden we rekening met ventilatie en isolatie en geven we advies over het onderhoud.
  • Vloercoating: De vloer van uw woning kan veel te verduren krijgen. Bescherm daarom uw vloer met een van onze vloercoatings!
  • Houtrotsanering: Houtrot kan zorgen voor lekkages en ziet er bovendien erg vervallen uit. Entjes Schilderwerk zorgt dat uw hout er weer zo goed als nieuw uitziet!
  • Gevel- en trespareiniging: Verhoog de levensduur en verbeter de uitstraling van uw pand: laat uw gevel of trespa door ons reinigen!

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor een behanger in Numansdorp?

Het laatste nieuws

Contact info