Vloercoating Rotterdam

 

Vloercoating Rotterdam

Entjes Schilderwerk brengt ook vloercoating aan. Door veelvuldig gebruik of eventuele weersinvloeden krijgen vloeren veel te verduren. Ze moeten daarom tegen een stootje kunnen. Zo dienen vloeren beschermd te worden tegen invloeden van buitenaf.

Zonder behandeling van de vloer is een vloer niet voldoende beschermd. Hier is dan ook een geschikte vloercoating voor nodig. Entjes Schilderwerk is dé specialist in Rotterdam als het gaat om het aanbrengen van een vloercoating. Wij kunnen vloercoating aanbrengen op een reeks verschillende ondergronden. Hierbij valt onder meer te denken aan:

 • Beton
 • Hout
 • Kunststof
 • Glas
 • Metaal

Wat is coating precies?

Coating, of in dit geval vloercoating, is het aanbrengen van een dunne laag kunststof op een al bestaande vloer. Na het coaten ontstaat er een sterke en slijtvaste vloer die waterdicht is en daarmee de optimale bescherming biedt voor de vloer in uw (bedrijfs)pand.

Vloercoating is voor iedere sector beschikbaar. Entjes Schilderwerk werkt onder andere met Caparol vloercoating, welke in meerdere kleuren beschikbaar is. U kunt bovendien kiezen voor een hoogglans, zijdeglans of matte vloer.

Verschillende soorten coatingsystemen: altijd de juiste keuze

Entjes Schilderwerk beschikt over een gespecialiseerd team dat is opgeleid om u te adviseren bij het behandelen van uw vloer. Bij Entjes Schilderwerk in Rotterdam nemen wij graag alle opties met u door voordat wij uw pand voorzien van een hoogwaardige vloercoating.

Zo kunnen wij u adviseren in hoeverre de huidige vloer gerepareerd dient te worden en welke voorbehandeling voor deze vloer nodig is. Indien gewenst, kunnen wij hiervoor ook een advies laten uitbrengen door onze technischeadviseur.

Nadat u samen met ons gespecialiseerde team een keuze heeft gemaakt voor een coatingsysteem, zullen wij vakkundig uw vloer coaten. Ook voor de coating heeft u een ruime keuze. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Rolcoating
 • Gietcoating
 • Spuitcoating
 • 1k-producten en 2k-producten, voor ruimtes die erg vochtig worden
 • Impregnering

Voordelen van het laten aanbrengen van vloercoating

Waarom zou u een vloercoating laten aanbrengen? Het laten aanbrengen van vloercoating heeft een aantal belangrijke voordelen vergeleken met andere, vaak veel duurdere alternatieven:

 • Tijdbesparend: Het gemak in het onderhoud van een vloer met vloercoating is onovertroffen.
 • Goedkoper: Het laten aanbrengen van vloercoating is financieel voordelig. De installatiekosten zijn relatief laag en uw vloer met coating gaat veel langer mee. Daarnaast verdient de vloer zich door het gemak in onderhoud snel terug.
 • Strak eindresultaat: Het laten aanbrengen van vloercoating zorgt niet alleen voor een optimale bescherming van uw vloer. Het zorgt er ook voor dat uw vloer een mooie en strakke uitstraling heeft. Het strakke eindresultaat wordt onder meer mogelijk door het feit dat een vloer na de coating naadloos is.
 • Zeer goed reinigbaar: Een vloer die voorzien is van vloercoating is veel makkelijker schoon te houden dan een vloer zonder coating. Daarnaast komen de chemicaliën uit schoonmaakmiddelen niet meer direct met uw vloer in contact, waardoor uw vloer ook veel langer meegaat.
 • Beschikbaar voor bijna alle ondergronden: Of u nu een vloer van metaal, glas, kunststof, hout of beton heeft, vloercoating is voor al deze ondergronden beschikbaar.
 • Stofvrij, slijtvast en waterdicht: Met een vloercoating is uw vloer stofvrij, slijtvast en waterdicht.
 • In alle vrijwel kleuren beschikbaar: Bij het aanbrengen van vloercoating staat Entjes Schilderwerk uit Rotterdam bekend om haar maatwerk. De vloercoating is dan ook beschikbaar in verschillende kleuren; combinaties zijn ook mogelijk.

Waarom kiezen voor Entjes Schilderwerk voor vloercoating in Rotterdam?

Entjes Schilderwerk is een ervaren schilders- en onderhoudsbedrijf in Rotterdam. Wij werken graag met u samen om uw klus tot een goed einde te brengen. Al onze schilders zijn in het bezit van diverse diploma’s en certificaten.

Bovendien volgen onze medewerkers verschillende cursussen om de nieuwste technieken en materialen toe te kunnen passen. Hierdoor kunnen wij uitstekende kwaliteit leveren met duurzame materialen. Daarnaast kijken we verder dan onze neus lang is: we denken met u mee over de klus en wat de beste aanpak is. Ons motto hierbij is betaalbare kwaliteit.

Wie zijn wij

Entjes Schilderwerk is opgericht in 2014 door Lorenzo en Cynthia Entjes. Samen zijn ze dit schildersbedrijf begonnen – hij als schilder, zij als accountant. Ze zijn beiden opgegroeid in een schildersfamilie, en weten dus waar ze mee bezig zijn. Deze gouden combinatie heeft al veel tevreden klanten opgeleverd!

Lorenzo en Cynthia werken bovendien met een team van gemotiveerde en ervaren medewerkers. Zij zijn gecertificeerd om te werken met de nieuwste materialen en technieken. Bovendien is Entjes Schilderwerk een door SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) officieel erkend leerbedrijf. Met Entjes Schilderwerk hoeft u dus niet verder te zoeken voor een vloercoating in Rotterdam!

Overige diensten verzorgd door Entjes Schilderwerk

Wij willen u een zo compleet mogelijk dienstenpakket leveren. Daarom leveren we ook de volgende diensten in Rotterdam:

 • Schilderwerk: Entjes Schilderwerk is begonnen als schildersbedrijf, en verzorgt daarom ook schilderwerk voor binnen en buiten. Hiermee creëren we een unieke uitstraling voor uw woning of bedrijfspand.
 • Stucwerk: Wilt u uw wanden of plafond behangen, maar zit er structuurverf op? Of wilt u graag gladde, strakke wanden krijgen? Dan is stucwerk nodig. Wij maken uw wanden behang- en sausklaar!
 • Spuitwerk: Spuitwerk kan een stuk sneller gaan dan schilderen, mits er weinig afgeplakt hoeft te worden. Dit is het geval bij leegstaande woningen en bedrijfspanden. In deze gevallen kan Entjes Schilderwerk op de juiste ondergrond spuitwerk leveren.
 • Houtrotsanering: Houtrot kan ernstige schade en lekkages veroorzaken als het niet op tijd wordt aangepakt. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in houtrotsanering.
 • Behangwerk: Soms geeft u de voorkeur aan behangen. Ook in dat geval kan Entjes Schilderwerk u van dienst zijn: wij verwijderen het oude behang en plaatsen het nieuwe!
 • Glaszetten: Goed geplaatst glas is van groot belang in uw woning of bedrijfspand. Wij regelen het zetten van uw glas en houden rekening met isolatie en ventilatie.
 • Bouwwerkzaamheden: We voeren zelf geen bouwwerkzaamheden uit, maar werkt wel nauw samen met vaste aannemers in Rotterdam. Hierdoor kunnen we u helpen met uw bouwwerkzaamheden; dit scheelt u veel moeite en kosten!
 • Gevel- en trespareiniging: Uw gevel of trespa draagt ook bij aan de uitstraling van uw pand. Laat daarom uw gevel- en trespareiniging over aan Entjes Schilderwerk!

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor een behanger in Rotterdam?

Het laatste nieuws

Contact info