Vloercoating Capelle aan den IJssel

 

Vloercoating Capelle aan den IJssel

Dé specialist voor het laten aanbrengen van een vloercoating in Capelle aan den IJssel is Entjes Schilderwerk. Vloeren worden nu eenmaal intensief gebruikt en krijgen veel te verduren. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de vloer de nodige belasting kan verdragen. Vloercoating is hiervoor de ideale oplossing!

Bij Entjes Schilderwerk in Capelle aan den IJssel is er veel mogelijk als het gaat om het aanbrengen van vloercoating. Niet iedere vloer is hetzelfde, en daarom biedt Entjes Schilderwerk vloercoating voor een grote variëteit aan ondergronden aan. De keuze bestaat uit:

 • Betonnen vloeren
 • Houten vloeren
 • Kunststof vloeren
 • Glazen vloeren
 • Metalen vloeren

Wat houdt coating precies in?

Bij coating wordt er gewerkt met een zeer dunne laag kunststof, die wordt aangebracht op een vloer. Door het coaten ontstaat er een nieuwe laag op de vloer die niet alleen waterdicht is, maar ook zeer sterk en slijtvast. Door deze eigenschappen biedt de vloercoating een zeer goede bescherming van uw vloer.

Entjes Schilderwerk is in staat deze vloercoating in alle denkbare sectoren aan te brengen. Wij werken onder andere met hoogwaardige Caparol vloercoating. Daarnaast kunt u kiezen voor een hoogglans, zijdeglans of matte vloer.

Welke soort coatingsysteem kiest u?

Bij Entjes Schilderwerk werkt een gevarieerd team dat van alle markten thuis is. Dit team helpt u graag bij het realiseren van uw wensen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en onze experts adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Als u eenmaal een keuze gemaakt heeft, nemen wij u al het harde werk uit handen en plaatsen wij uw ideale vloercoating.

Voordat de laag coating wordt aangebracht, kunt u zich natuurlijk ook laten inlichten over uw huidige vloer. Onze technische adviseur adviseert u graag over een eventuele voorbehandeling van de vloer. Een dergelijke voorbehandeling kan noodzakelijk zijn voordat de coating aangebracht wordt.

Nadat u samen met de vakmensen van Entjes Schilderwerk een keuze heeft gemaakt voor een coatingsysteem, zorgen wij ervoor dat uw vloer van een coating wordt voorzien. Er zijn vele verschillende manieren om een coating aan te brengen. De opties waaruit u kunt kiezen bij Entjes Schilderwerk in Capelle aan den IJssel zijn:

 • Rolcoating
 • Gietcoating
 • Spuitcoating
 • Behandeling van de vloer met 1k- en 2k- producten (voor ruimtes die zeer vochtig worden)
 • Het impregneren van de vloer

Wat zijn de voordelen van het laten aanbrengen van vloercoating?

Waarom zou u een vloercoating laten aanbrengen? Het laten aanbrengen van vloercoating heeft een aantal belangrijke voordelen vergeleken met andere, vaak veel duurdere alternatieven:

 • Efficiënt: Qua onderhoud heeft u helemaal geen omkijken naar een vloer met vloercoating.
 • Goed voor de portemonnee: De keuze voor een vloercoating is financieel aantrekkelijk. Dit komt onder andere door de lage installatiekosten en het feit dat uw vloer veel minder snel slijt. Binnen de kortste keren verdient de investering in een vloer met vloercoating zichzelf terug.
 • Strak eindresultaat: Een vloercoating draagt niet alleen zorg voor de best mogelijke bescherming van uw vloer. Het zorgt er ook voor dat uw vloer een prachtige en moderne uitstraling heeft. Het strakke eindresultaat wordt mede mogelijk gemaakt door de naadloze coating.
 • Zeer goed te reinigen: Een van de grootste voordelen van vloercoating is het gemak bij het schoonmaken. Een vloer met vloercoating is namelijk vele malen makkelijker schoon te maken dan een vloer zonder vloercoating. Ook voorkomt een vloercoating dat chemische schoonmaakmiddelen uw vloer direct kunnen aantasten.
 • Beschikbaar voor bijna alle ondergronden: Of u nu een vloer van metaal, glas, kunststof, hout of beton heeft, vloercoating is voor al deze ondergronden beschikbaar.
 • Waterdicht, stofvrij en resistent tegen slijtage: Kies voor een sterke vloer die lang meegaat. Een vloer met vloercoating slijt namelijk veel minder snel, blijft vrij van stof en laat geen water door.
 • In alle vrijwel kleuren beschikbaar: In Capelle aan den IJssel en ver daarbuiten staat Entjes Schilderwerk bekend als een vakkundig bedrijf dat maatwerk levert. U kunt daarom uit vele (combinaties van) kleuren kiezen voor uw vloercoating.

Waarom kiezen voor een vloercoating van Entjes Schilderwerk uit Capelle aan den IJssel?

Entjes Schilderwerk is een bedrijf met jarenlange ervaring. Wij werken graag samen met de klant om iedere klus een succes te laten worden. Alle medewerkers in dienst van Entjes Schilderwerk hebben diverse trainingen gevolgd, waarmee ze diploma’s en certificaten hebben gehaald.

Hierdoor blijven onze medewerkers up-to-date en garandeert Entjes Schilderwerk optimale kwaliteit wat betreft haar personeel. Dit geldt zowel op technisch gebied als op het gebied van duurzame materialen. Door goede communicatie met de opdrachtgever wordt het optimale eindresultaat bereikt.

De opdrachtgever kan gedurende de werkzaamheden zijn of haar wensen altijd kenbaar maken en de medewerkers van Entjes Schilderwerk uit Capelle aan den IJssel weten dat maar één ding voorop staat: het leveren van goede en betaalbare kwaliteit.

Wie zijn wij

Entjes Schilderwerk werd in 2014 opgericht door Cynthia en Lorenzo Entjes. Zij stonden aan de wieg van dit schildersbedrijf. Lorenzo begon als schilder, Cynthia dook de financiële boeken in en werkte als accountant binnen het bedrijf. Beide oprichters komen uit een echte schildersfamilie en hebben dus al een leven lang ervaring met het schildersvak.

Het team van Entjes Schilderwerk in Capelle aan den IJssel is enorm snel gegroeid. Naast het feit dat alle medewerkers gecertificeerd zijn om te werken met de nieuwste materialen en technieken, is Entjes Schilderwerk een erkend als leerbedrijf door SBB (de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Hiermee leidt Entjes Schilderwerk ook de klussers van de toekomst op.

Overige diensten aangeboden door Entjes Schilderwerk

Entjes Schilderwerk is van vele markten thuis. Daarom leveren we, naast het aanbrengen van vloercoating, ook de volgende diensten in Capelle aan den IJssel:

 • Schilderwerk: Entjes Schilderwerk is gespecialiseerd in schilderen voor binnen en buiten. Samen met u creëren we de ideale uitstraling van uw woning of bedrijfspand.
 • Stucwerk: Wilt u weer strakke wanden en plafonds? Bent u van plan uw muren te (laten) behangen? Wij preparen uw wanden zodat deze klaar zijn om behangen of gesausd te worden.
 • Spuitwerk: Spuitwerk is dikwijls een snellere optie dan schilderen, mits er weinig afgeplakt hoeft te worden. Bij leegstaande woningen en bedrijfspanden is dit dikwijls het geval. In deze gevallen kan Entjes Schilderwerk uit Capelle aan den IJssel kwalitatief hoogwaardig spuitwerk leveren.
 • Houtrotsanering: Als niet op tijd wordt opgetreden tegen houtrot, kan dit ernstige schade en lekkages veroorzaken. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd tot dé specialist in houtrotsanering in Capelle aan den IJssel.
 • Behangwerk: Entjes Schilderwerk schildert niet alleen, we kunnen ook behangen. Wij ontdoen uw muren van het oude behang en zorgen voor een strak nieuw behang in uw pand.
 • Glaszetten: Entjes Schilderwerk levert en plaatst veel verschillende soorten glas. Daarnaast dragen wij zorg voor zowel een goede ventilatie als isolatie. Tot slot krijgt u van ons ook advies over het goed onderhouden van uw glas.
 • Bouwwerkzaamheden: Doordat Entjes Schilderwerk een gevestigde naam is, wordt er samengewerkt met vaste aannemers. Een keuze voor ons en onze partners bespaart u een hoop geld en de nodige moeite.
 • Gevel- en trespareiniging: Uw gevel of trespa is cruciaal voor de totale uitstraling van het pand. Het is daarom belangrijk of gevel goed schoon te houden. Laat Entjes Schilderwerk u dit klusje uit handen nemen.

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor een behanger in Rotterdam?

Het laatste nieuws

Contact info