Entjes Schilderwerk, hét schildersbedrijf in Rotterdam

 

Schildersbedrijf in Rotterdam

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Rotterdam? Zoek niet verder! Entjes Schilderwerk is een gedreven en deskundig schildersbedrijf in Rotterdam; een goede service en mooie resultaten staan bij ons centraal. We zijn uw ideale partner voor iedere klus!

Wat doen wij als schildersbedrijf in Rotterdam?

Entjes Schilderwerk is een ervaren schildersbedrijf nabij Rotterdam (gevestigd in Capelle aan den IJssel). Wij leveren diverse schilders- en andere diensten voor particulieren, bedrijven en VVE’s.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een schildersbedrijf in Rotterdam. Entjes Schilderwerk kan uw woning of bedrijfspand zowel binnen als buiten schilderen. Wij maken gebruik van duurzame verfsystemen voor een betaalbare prijs.

Schilderwerk binnen

Ons schildersbedrijf in Rotterdam doet niet alleen uw schilderwerk buiten, maar ook binnen. Hoe uw pand er van binnen uitziet, is ontzettend belangrijk voor de uitstraling ervan. Entjes Schilderwerk luistert naar uw wensen voor het schilderwerk binnen en adviseert u graag over de beste aanpak van en materialen voor de klus.

Onderhoud schilderwerk

Uw pand in Rotterdam krijgt buiten veel te verduren. Goed, vakkundig schilderwerk dat regelmatig wordt onderhouden is daarom belangrijk. Dit komt de duurzaamheid van uw pand ten goede. Ook binnen is onderhoud van belang, om schimmels en slijtage te voorkomen. Wij kunnen u adviseren over de juiste onderhoudsfrequentie en de te gebruiken verfsoort(en).

Straat- en Wijkkorting

Zorgt u ervoor dat meerdere woningen in uw straat of wijk ook meedoen met het onderhoud? Dan krijgt u een aanzienlijke korting per ‘deelnemende’ woning! Neem contact op voor de voorwaarden.

Waarom kiezen voor Entjes Schilderwerk als schildersbedrijf in Rotterdam?

Entjes Schilderwerk is de ideale keuze voor uw, als u op zoek bent naar een schildersbedrijf in Rotterdam. Al onze schilders zijn in het bezit van diverse diploma’s en certificaten. We blijven continu op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen, om de beste kwaliteit schilderwerk te kunnen leveren. Zo onderscheiden we ons als schildersbedrijf in Rotterdam.

Entjes Schilderwerk is gespecialiseerd in schilderen, zowel binnen als buiten. Met jarenlange ervaring brengen we ook uw klus tot een fantastisch resultaat!

Adviezen

Entjes Schilderwerk doet meer dan alleen het werk uitvoeren. We staan bekend om onze gerichte adviezen over het schilderwerk. Denk bijvoorbeeld aan advies over materiaal, duurzaamheid, onderhoud en kleurvastigheid.

Duidelijke afspraken en communicatie

Wij vinden daarnaast duidelijke afspraken heel belangrijk. Uw schildersbedrijf in Rotterdam moet de juiste afspraken met u maken, anders worden de werkzaamheden niet naar wens voltooid. Entjes Schilderwerk zorgt voor duidelijke communicatie en leeft altijd de afspraken na. Wij stemmen alles met u af, zodat u weet wat u aan ons heeft en wanneer u op ons kunt rekenen.

Compleet dienstenpakket

Wij streven ernaar om u een compleet dienstenpakket aan te bieden. Van het eerste contact tot de laatste werkzaamheden – we zijn betrokken bij elke stap. Betaalbare kwaliteit is daarbij ons motto.

Garantie

Ten slotte leveren wij resultaatgericht schilderwerk mét garantie, zodat u altijd tevreden achterblijft. Wij staan namelijk achter ons werk. Vraag naar de garantievoorwaarden voor meer informatie.

Wie zijn wij

Entjes Schilderwerk is in 2014 opgericht door Lorenzo en Cynthia Entjes. Lorenzo is al sinds zijn 12e werkzaam als schilder – het schilderen is hem met de paplepel ingegoten, want hij komt uit een echte schildersfamilie. Cynthia Entjes komt ook uit een schildersfamilie, maar heeft jaren in de accountancy gewerkt en past deze kennis toe binnen het bedrijf. Zo combineert Entjes Schilderwerk professioneel schilderen met goede communicatie en een duidelijke planning.

Het team van Entjes Schilderwerk is snel gegroeid, waardoor het nu een groot en gemotiveerd schildersbedrijf in Rotterdam is geworden. Alle medewerkers van Entjes Schilderwerk zijn gecertificeerd om te werken met de nieuwste technieken en materialen. Bovendien is Entjes Schilderwerk door SSB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) officieel erkend als leerbedrijf.

Andere diensten van Entjes Schilderwerk

Naast schilderen levert Entjes Schilderwerk nog meer diensten in Rotterdam:

  • Glaszetten: Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas en zorgen voor de juiste ventilatie en isolatie. Daarnaast adviseren we over het onderhoud van uw glas.
  • Houtrotsanering: Houtrot kan een vervelend obstakel zijn voor een schildersbedrijf in Rotterdam. Daarom heeft Entjes Schilderwerk zich ook gespecialiseerd in houtrotsanering.
  • Behangwerk glasvlies of renovlies: Naast schilderen, kunt u uw wanden natuurlijk ook behangen. Wij kunnen uw oude behang verwijderen en het nieuwe behang strak aanbrengen.
  • Spuitwerk: Bij lege woningen of bedrijfspanden kan spuitwerk de voorkeur hebben over schilderwerk, omdat het een stuk sneller is. Bij de juiste (harde) ondergrond verzorgt Entjes Schilderwerk ook uw spuitwerk.
  • Vloercoating: De vloer in uw woning of bedrijfspand krijgt soms veel te verduren. Bescherm uw vloer en laat Entjes Schilderwerk uw vloercoating plaatsen!
  • Stucwerk: Met stucwerk krijgt u mooie, strakke wanden en plafonds. Daarnaast is stuken nodig als u behang wilt aanbrengen op wanden of plafonds met structuurverf. Entjes Schilderwerk maakt uw wanden behang- en sausklaar!
  • Bouwwerkzaamheden: Entjes Schilderwerk werkt samen met vaste aannemers, om ook in uw bouwwerkzaamheden te kunnen voorzien. Dit bespaart u kosten en veel gedoe!
  • Gevel- en trespareiniging: De uitstraling van uw pand hangt niet enkel af van het schilderwerk, maar ook van uw gevel of trespa. Daarom kunnen wij tevens uw gevel of trespa reinigen!

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor een schilder in Rotterdam?

Het laatste nieuws

Contact info

Mercuriusstraat 20 3133 EN Vlaardingen

010-3074000

[email protected]

www.entjesschilderwerk.nl

neem hier direct contact op