Schildersbedrijf in Rotterdam Noord

 

Schildersbedrijf in Rotterdam Noord

Entjes Schilderwerk is hét schildersbedrijf in Rotterdam Noord! Wij staan voor u klaar bij elke klus. Met ervaren schilders, goede communicatie en een compleet dienstenpakket kunnen we uw opdracht tot een goed einde brengen. Goede service en mooie resultaten zijn ons handelsmerk.

Wat doet Entjes Schilderwerk in Rotterdam Noord?

Entjes Schilderwerk is gespecialiseerd in schilderen, maar levert ook andere diensten in Rotterdam Noord. Wij werken voor particulieren, bedrijven en VVE’s. Ons motto hierbij is: betaalbare kwaliteit.

Met de nieuwste verfsystemen geven wij uw woning of bedrijfspand een unieke uitstraling. Hierbij leveren we niet in op duurzaamheid en levensduur – u moet immers lang kunnen genieten van het schilderwerk. Bovendien kunnen we ook onderhoud verzorgen als schildersbedrijf in Rotterdam Noord.

Schilderwerk binnen

Natuurlijk mag het schilderwerk binnen niet achterblijven. Dit is van cruciaal belang voor de algehele uitstraling van uw gebouw. Wij luisteren goed naar uw wensen betreft de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Op basis hiervan geven wij advies over hoe we het best te werk kunnen gaan. Samen zorgen we voor het perfecte resultaat!

Schilderwerk buiten

De buitenkant van uw woning of bedrijfspand is het eerste dat mensen te zien krijgen – en dat moet er dan ook mooi uitzien. Entjes Schilderwerk gaat daarom altijd netjes te werk voor uw schilderwerk buiten. Wij laten uw woning of bedrijfspand er weer uitzien als dat visitekaartje waar u naar op zoek was! Hiervoor werken wij altijd met de nieuwste materialen en technieken.

Onderhoud schilderwerk

Schilderwerk gaat helaas niet zomaar jarenlang mee; daar is goed onderhoud voor nodig. Houtrot, schimmels en slijtage – het zijn problemen waardoor uw schilderwerk er niet meer netjes uitziet. Entjes Schilderwerk zorgt daarom ook voor onderhoud in Rotterdam Noord. Wij geven u tevens advies over de juiste onderhoudsfrequentie en verfsoort(en).

Straat- en Wijkkorting

Doen er dankzij u andere huizen in uw straat of wijk ook meedoen met het onderhoud? Dan krijgt u een interessante korting per woning! Neem contact met ons op voor de voorwaarden van dit aanbod.

Waarom kiezen voor Entjes Schilderwerk in Rotterdam Noord?

Entjes Schilderwerk onderscheidt zich door de sterke combinatie van kwalitatief schilderwerk, heldere afspraken en een compleet dienstenpakket. Daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van diverse diploma’s en certificaten. Onze schilders blijven continu up-to-date over nieuwe materialen en schildertechnieken, om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Zo brengen we uw klus tot een goed eindresultaat!

Adviezen

Wij doen meer dan enkel luisteren naar uw wensen voor het schilderwerk. We geven ook graag advies over hoe wij uw klus het beste kunnen aanpakken. Denk aan adviezen over materiaalkeuze, duurzaamheid, levensduur van het schilderwerk en kleurvastigheid.

Duidelijke afspraken en communicatie

Naast goed schilderwerk vindt Entjes Schilderwerk duidelijke afspraken erg belangrijk. U moet kunnen weten wat u aan ons hebt, waar u aan toe hebt, en dat wij doen wat we beloven. Daarom maken we samen afspraken waar u tevreden mee bent, en leven die vervolgens na. We houden u constant op de hoogte over de vordering van de werkzaamheden.

Compleet dienstenpakket

Wij willen u een compleet dienstenpakket aanbieden, zodat u kosten en moeite kunt besparen. Hiervoor werken we samen met gediplomeerde aannemers. Betaalbare kwaliteit is daarbij onze leuze!

Garantie

Ten slotte staan wij persoonlijk achter ons schilderwerk, en geven u daarom ook garantie hierop. Zo zorgen wij voor tevreden klanten. Neem contact met ons op voor de garantievoorwaarden.

Wie zijn wij

Entjes Schilderwerk is opgericht in 2014 door Lorenzo en Cynthia Entjes. Samen zijn ze dit schildersbedrijf begonnen – hij als schilder, zij als accountant. Ze zijn beiden opgegroeid in een schildersfamilie, en weten dus waar ze mee bezig zijn. Deze gouden combinatie heeft al veel tevreden klanten opgeleverd!

Lorenzo en Cynthia werken bovendien met een team van gemotiveerde en ervaren schilders. Zij zijn gecertificeerd om te werken met de nieuwste materialen en technieken. Bovendien is Entjes Schilderwerk een door SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) officieel erkend leerbedrijf. Met Entjes Schilderwerk hoeft u dus niet verder te zoeken naar een schildersbedrijf in Rotterdam Noord!

Overige diensten van Entjes Schilderwerk

Wij willen u een zo compleet mogelijk dienstenpakket leveren. Daarom leveren we ook de volgende diensten in Rotterdam Noord:

  • Stucwerk: Wilt u uw wanden of plafond behangen, maar zit er structuurverf op? Of wilt u graag gladde, strakke wanden krijgen? Dan is stucwerk nodig. Wij maken uw wanden behang- en sausklaar!
  • Spuitwerk: Spuitwerk kan een stuk sneller gaan dan schilderen, mits er weinig afgeplakt hoeft te worden. Dit is het geval bij leegstaande woningen en bedrijfspanden. In deze gevallen kan Entjes Schilderwerk op de juiste ondergrond spuitwerk leveren.
  • Houtrotsanering: Houtrot kan ernstige schade en lekkages veroorzaken als het niet op tijd wordt aangepakt. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in houtrotsanering.
  • Behangwerk: Soms geeft u de voorkeur aan behangen, boven schilderen. Ook in dat geval kan Entjes Schilderwerk u van dienst zijn: wij verwijderen het oude behang en plaatsen het nieuwe!
  • Glaszetten: Goed geplaatst glas is van groot belang in uw woning of bedrijfspand. Wij regelen het zetten van uw glas en houden rekening met isolatie en ventilatie.
  • Bouwwerkzaamheden: We voeren zelf geen bouwwerkzaamheden uit, maar werkt wel nauw samen met vaste aannemers in Rotterdam Noord. Hierdoor kunnen we u helpen met uw bouwwerkzaamheden; dit scheelt u veel moeite en kosten!
  • Gevel- en trespareiniging: Uw gevel of trespa draagt ook bij aan de uitstraling van uw pand. Laat daarom uw gevel- en trespareiniging over aan Entjes Schilderwerk!

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor een schilder in Rotterdam Noord?

Het laatste nieuws

Contact info

Mercuriusstraat 20 3133 EN Vlaardingen

010-3074000

[email protected]

www.entjesschilderwerk.nl

neem hier direct contact op