Schildersbedrijf in Rotterdam Kralingen

 

Schildersbedrijf in Rotterdam Kralingen

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Rotterdam Kralingen? Dan bent u bij Entjes Schilderwerk aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren en gedreven schildersbedrijf met een vestiging in Capelle aan den IJssel, en doen ook klussen in Rotterdam Kralingen. Bij ons bent u verzekerd van een goede service, duidelijke afspraken en vakkundig schilderwerk. Entjes Schilderwerk zorgt samen met u voor een prachtresultaat!

Wat doet Entjes Schilderwerk in Rotterdam Kralingen?

Entjes Schilderwerk is een vakkundig schildersbedrijf dat u bij elke klus kan helpen. We focussen ons niet alleen op goed schilderwerk, maar geven u ook graag advies over uw klus. Daarnaast werken we met de nieuwste, duurzame technieken en materialen.

Entjes Schilderwerk kan uw schilderwerk buiten en binnen verzorgen, en doet tevens onderhoud als schildersbedrijf in Rotterdam Kralingen. Daarnaast leveren diverse andere diensten, om u een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden. En dat alles volgens ons motto: betaalbare kwaliteit!

Schilderwerk binnen

Hoe uw woning of bedrijfspand vanbinnen geschilderd is, heeft een grote invloed op de uitstraling van het pand. Entjes Schilderwerk luistert goed naar uw wensen voor de uitstraling en aankleding van uw woning of bedrijfspand. Bovendien geven we graag advies over hoe we uw wensen het beste kunnen verwezenlijken. We denken mee over materialen en technieken die we het beste kunnen gebruiken.

Schilderwerk buiten

Ook vanbuiten moet uw pand er natuurlijk netjes uitzien. Het is belangrijk voor de conditie en waarde van uw woning of bedrijfspand. Bovendien krijgt uw pand veel te verduren, waardoor goed schilderwerk van nog groter belang is. Entjes Schilderwerk maakt gebruik van duurzame verfsystemen en doet er alles aan om uw pand er stralend uit te laten zien.

Onderhoud schilderwerk

Uw schilderwerk heeft regelmatig onderhoud nodig. Buiten zijn het verschillende weersomstandigheden die het schilderwerk kunnen aantasten, en binnen kunnen schimmels, vocht en slijtage hun invloed uitoefenen. Daarom staat ons schildersbedrijf in Rotterdam Kralingen ook voor u klaar als het gaat om onderhoud van schilderwerk. We geven advies over de beste materialen en frequentie van het onderhoud.

Straat- en Wijkkorting

U kunt tevens straat- en wijkkorting krijgen op het onderhoud van uw schilderwerk. Zorgt u ervoor dat meerdere woningen in uw straat of wijk meedoen met het onderhoud? Dan krijgt u een flinke korting per woning die meedoet! Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden voor meer informatie.

Waarom kiezen mensen voor Entjes Schilderwerk?

Wij zijn uw ideale partner, wanneer u een schildersbedrijf in Capelle aan den IJssel zoekt. Onze schilders zijn gedreven, en bovendien zijn ze allemaal in het bezit van diverse diploma’s en certificaten. Dit is zo, omdat we het belangrijk vinden kennis te hebben van de nieuwste technieken en materialen. Dit onderscheidt ons als schildersbedrijf in Capelle.

Wij verzorgen uw schilderwerk buiten, binnen, het onderhoud van uw schilderwerk – en nog veel meer andere diensten. Daarnaast zitten we bovenop elke klus en geven we graag advies. Samen met u komen we tot een prachtresultaat!

Adviezen

Wij staan bekend om onze gerichte adviezen voor klanten. We denken met u mee en houden uw wensen altijd in het achterhoofd tijdens de werkzaamheden.

Duidelijke afspraken en communicatie

Een klus valt of staat met de communicatie. Wij communiceren duidelijk, maken heldere afspraken en werken met een samen opgestelde planning. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Compleet dienstenpakket

Naast dat we zelf diverse werkzaamheden uitvoeren, werken we ook regelmatig samen met diverse gediplomeerde aannemers. Wij zorgen ervoor dat de communicatie goed en efficiënt verloopt.

Garantie

Wij zijn trots op ons schilderwerk. Entjes Schilderwerk levert dan ook garantie op het werk, zodat we altijd een tevreden klant hebben. Vraag naar onze garantievoorwaarden voor meer informatie.

Wie zijn wij

Wij zijn Entjes Schilderwerk – opgericht door Lorenzo en Cynthia Entjes, in 2014. Lorenzo werkt al sinds zijn 12e als schilder. Aangezien hij uit een schildersfamilie komt, is het hem met de paplepel ingegoten. Cynthia komt ook uit een schildersfamilie, maar past juist haar kennis van accountancy toe bij Entjes Schilderwerk. Zo combineren wij kwalitatief schilderwerk met een duidelijke planning en strakke communicatie.

Ons team is snel in grootte toegenomen, waardoor we een erkend schildersbedrijf in Rotterdam Kralingen zijn geworden. Al onze schilders hebben de juiste certificaten en diploma’s om met de nieuwste materialen en technieken te werken. Bovendien is Entjes Schilderwerk officieel erkend als leerbedrijf door SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

Overige diensten van Entjes Schilderwerk

Naast schilderwerk kan Entjes Schilderwerk u helpen met andere klussen in Rotterdam Kralingen:

  • Behangwerk: Behangen is een alternatief voor schilderen. Entjes Schilderwerk zorgt voor het nodige voorwerk, het verwijderen van het oude behang, en het plaatsen van nieuw behang.
  • Spuitwerk: Als er weinig afgeplakt hoeft te worden, is spuitwerk een goed alternatief voor schilderen. Het is tijdbesparend, in één keer dekkend en geeft een strak eindresultaat. Bij de juiste ondergrond verzorgt Entjes Schilderwerk ook uw spuitwerk!
  • Stucwerk: Wilt u wanden met structuurverf behangen, dan is stucwerk nodig. Met stucwerk zorgt Entjes Schilderwerk voor strakke wanden en plafonds in uw pand, behang- en sausklaar!
  • Bouwwerkzaamheden: Heeft u grotere plannen, bijvoorbeeld een verbouwing? Dan kan Entjes Schilderwerk u helpen door onze contacten met vaste aannemers. Bespaar kosten en gedoe!
  • Houtrotsanering: Houtrot kan uw schilderwerk ernstig aantasten. Daarom helpen wij uw schilderwerk beschermen tegen houtrot door middel van houtrotsanering.
  • Glaszetten: Entjes Schilderwerk levert en plaatst verschillende soorten glas. We houden rekening met enkel en dubbel glas, isolatie en ventilatie, en de levensduur van het glas.
  • Vloercoating: De vloer van uw woning of bedrijfspand moet wel tegen een stootje kunnen. Met vloercoating kunnen wij uw vloer beschermen. We geven advies over hoe de vloer behandeld en gerepareerd kan worden, en welke materialen het beste toegepast kunnen worden.
  • Gevel- en trespareiniging: Entjes Schilderwerk kan tevens de vervuiling of aanslag van uw gevel of trespa vakkundig verwijderen. Dit draagt bij aan de uitstraling en levensduur van uw pand.

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor een schilder in Rotterdam Kralingen?

Het laatste nieuws

Contact info

Mercuriusstraat 20 3133 EN Vlaardingen

010-3074000

[email protected]

www.entjesschilderwerk.nl

neem hier direct contact op