Schildersbedrijf in Capelle aan den IJssel

 

Schildersbedrijf in Capelle aan den IJssel

Zoekt u een schilder in Capelle aan den IJssel? Dan is Entjes Schilderwerk het uitgewezen schildersbedrijf voor u. Wij zijn een ervaren en enthousiast schildersbedrijf, gevestigd in Capelle aan den IJssel. Wij hebben een goede service, duidelijke communicatie en een compleet dienstenpakket hoog in het vaandel staan. Voor iedere schilderklus: Entjes Schilderwerk!

Wat doet Entjes Schilderwerk in Capelle aan den IJssel?

Entjes Schilderwerk is in 2014 opgericht, en is inmiddels uitgegroeid tot een ervaren en gedreven schildersbedrijf in Capelle aan den IJssel. Wij verzorgen schilderwerk en andere klusdiensten voor particulieren, bedrijven en VVE’s. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en volgen cursussen om de nieuwste technieken en materialen toe te passen. U kunt dus uitgaan van onze expertise.

Met ons schilderwerk zorgt u voor een mooie, strakke uitstraling van uw woning of bedrijfspand – zowel binnen als buiten. Entjes Schilderwerk werkt met duurzame verfsystemen tegen een betaalbare prijs. Ons motto is dan ook betaalbare kwaliteit!

Schilderwerk binnen

Goed, strak schilderwerk is zeer belangrijk voor een degelijke uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Dit geldt zeker voor het schilderwerk binnen. Ons schildersbedrijf in Capelle kan diverse ondergronden binnen schilderen, door middel van verschillende materialen en technieken. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en geven u bovendien advies over de aanpak en de beste materialen.

Schilderwerk buiten

Uw pand moet er vanbuiten natuurlijk ook netjes uitzien. Door weersomstandigheden krijgt uw woning of bedrijfspand veel te verduren – daar moet het schilderwerk op afgestemd zijn. Wij weten precies welke verfsystemen geschikt zijn voor buiten. Zo zorgen we voor de perfecte uitstraling van uw woning of bedrijfspand!

Schilderwerk buiten

Met schilderwerk bent u natuurlijk niet na één keer klaar; ook het beste schilderwerk zal de tand des tijds niet kunnen doorstaan. U kunt last krijgen van slijtage, schimmels en houtrot. Wij verzorgen daarom ook onderhoud van schilderwerk in Capelle aan den IJssel. Daarnaast adviseren we u over de beste verfsoort(en) en hoe vaak onderhoud nodig is.

Straat- en Wijkkorting

Doen er dankzij u andere huizen in uw straat of wijk ook meedoen met het onderhoud? Dan krijgt u een interessante korting per woning! Neem contact met ons op voor de voorwaarden van dit aanbod.

Entjes Schilderwerk, uw schilder in Capelle aan den IJssel

Wij zijn uw ideale partner, wanneer u een schildersbedrijf in Capelle aan den IJssel zoekt. Onze schilders zijn gedreven, en bovendien zijn ze allemaal in het bezit van diverse diploma’s en certificaten. Dit is zo, omdat we het belangrijk vinden kennis te hebben van de nieuwste technieken en materialen. Dit onderscheidt ons als schildersbedrijf in Capelle.

Wij verzorgen uw schilderwerk buiten, binnen, het onderhoud van uw schilderwerk – en nog veel meer andere diensten. Daarnaast zitten we bovenop elke klus en geven we graag advies. Samen met u komen we tot een prachtresultaat!

Adviezen

Entjes Schilderwerk staat bekend om de complete dienstverlening. Dit betekent dat we ook graag advies geven over uw schilderwerk. We kunnen u aanbevelingen geven over bijvoorbeeld het materiaal, onderhoud van uw schilderwerk, kleurvastigheid, en duurzaamheid.

Duidelijke afspraken en communicatie

Naast goed werk, vinden we duidelijke afspraken ook van groot belang. U moet goede afspraken kunnen maken met uw schildersbedrijf in Capelle, anders weet u niet waar u aan toe bent. Entjes Schilderwerk stemt alles met u af en wij komen onze afspraken na. U kunt op ons rekenen!

Compleet dienstenpakket

Entjes Schilderwerk wil betrokken zijn en helpen bij elke stap van uw klus. Van het eerste contact tot de laatste werkzaamheden – en alles gericht op betaalbare kwaliteit. Hiervoor werken we tevens samen met gediplomeerde aannemers.

Garantie

Wij staan achter ons schilderwerk. Dat willen we graag aan u kenbaar maken; daarom leveren wij schilderwerk mét garantie. Vraag naar onze garantievoorwaarden!

Waarom kiezen voor Entjes schilderwerk als schildersbedrijfs in Capelle aan den IJssel?

Indien u op zoek bent naar een schildersbedrijf in Capelle aan den IJssel, die uw klus altijd naar een mooi en strak eindresultaat brengt, zit u bij ons aan het juiste adres. Entjes Schilderwerk staat altijd voor u klaar, bij welke klus dan ook. Met ons ervaren team zijn we u graag van dienst. Ons uitgangspunt hierbij is betaalbare kwaliteit. We werken met duurzame materialen, omdat we het milieu zeer belangrijk vinden.

Bij kwaliteit denken we verder dan alleen onze werkzaamheden. We helpen u graag in elke stap van het proces – van begin tot eind. Heldere afspraken en duidelijke communicatie staan hierbij centraal. We willen dat u weet wat u van ons kunt verwachten en waar u aan toe bent. Dit in combinatie met onze specialisten en materialen zorgt dat we elke keer weer een mooi eindresultaat leveren!

Wie zijn wij

In 2014 hebben Lorenzo en Cynthia Entjes het schildersbedrijf opgericht. Lorenzo werkt al sinds zijn 12e als schilder. Hij komt dan ook uit een echte schildersfamilie. Dit geldt ook voor Cynthia, alleen past zij haar kennis als accountant toe binnen het bedrijf. Zo kan Entjes Schilderwerk professioneel schilderen combineren met een duidelijke planning en heldere afspraken.

Ons team is sinds 2014 snel gegroeid. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd om met de nieuwste materialen en technieken te werken. Daarnaast is Entjes Schilderwerk officieel erkend als leerbedrijf door SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

Andere diensten van Entjes Schilderwerk

Entjes Schilderwerk is meer dan alleen een schildersbedrijf in Capelle aan den IJssel. Naast schilderwerk leveren wij namelijk ook de volgende diensten:

  • Behangwerk: Behangen is, naast schilderen, een populaire optie om uw wanden te decoreren. Entjes Schilderwerk zorgt voor het verwijderen van het oude en het aanbrengen van het nieuwe behang.
  • Spuitwerk: Lege woningen en bedrijfspanden kunnen beter gespoten dan geschilderd worden. Dit gaat een stuk sneller, want er hoeft niets afgeplakt te worden. Bij de juiste ondergrond kunnen wij uw wanden mooi dekkend spuiten!
  • Glaszetten: Wij helpen ook bij het zetten van glas. We plaatsen diverse soorten glas en houden rekening met ventilatie en isolatie. Tevens adviseren we over het onderhoud van het glas.
  • Stucwerk: Stucwerk is nodig als u wanden of plafonds met structuurverf wilt behang. Daarnaast zorgt stucwerk voor erg strakke, mooie wanden. Laat uw wanden behangklaar en sausklaar stuken door ons!
  • Houtrotsanering: Houtrot is een van de grootste vijanden van schilderwerk. Daarom hebben wij ook geleerd om houtrot te herstellen.
  • Vloercoating: De vloer van uw woning of bedrijfspand kan aardig wat slijtage oplopen. Laat uw vloer door ons beschermen door middel van vloercoating!
  • Gevel en trespareiniging: Schilderwerk is niet het enige dat bijdraagt aan de uitstraling van uw pand, de gevel of trespa zijn ook belangrijk.  Met onze gevel- en trespareiniging krijg je de optimale uitstraling!
  • Bouwwerkzaamheden: Entjes Schilderwerk heeft samenwerkingsverbanden met vaste aannemers, om ook bouwwerkzaamheden voor u te regelen.

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor een schilder in Capelle aan den IJssel?

Het laatste nieuws

Contact info

Mercuriusstraat 20 3133 EN Vlaardingen

010-3074000

[email protected]

www.entjesschilderwerk.nl

neem hier direct contact op