Reno- en glasvliezen Capelle aan den Ijssel

Gecertificeerd personeel

15 Jaar werkervaring

Compleet dienstenpakket

Duidelijke afspraken

Behangwerk Capelle aan den Ijssel

Zijn uw muren beschadigd en wenst u egale muren? Daar zijn zeker mogelijkheden voor. Een professionele partner die u kan ondersteunen bij het egaliseren van uw muren is Entjes Schilderwerk. Entjes heeft al veel klanten blij gemaakt met het herstellen van beschadigde muren. Heeft u interesse in het herstellen van uw beschadigde muren door een organisatie in of rondom Capelle aan den Ijssel? Dan kan Entjes u goed helpen. Entjes Schilderwerk helpt uw muren verf- of behangklaar te maken door middel van renovlies of glaslives. Benader Entjes gerust voor al uw vragen!

Behoefte aan gladde muren in Capelle aan den Ijssel

Een woning of bedrijfspand krijgt pas een gewenste uitstraling als de muren goed verzorgd zijn. Mochten er gaten in de muren zitten of beschadigen aan de muren, dan tast dit het hele uiterlijk van uw locatie aan. Het is begrijpelijk dat muren door de jaren heen aangetast of versleten zijn. Er hebben namelijk personen op de locatie geleefd. Als uw wens is om de muren weer glad te maken, dan kunnen wij u helpen. Gladde muren maken het uiterlijk van uw locatie af, want gladde muren zorgen voor een fijne uitstraling. Entjes Schilderwerk kan deze gladde muren voor u mogelijk maken.

Misschien is uw doel wel om zelf uitgekozen behang op de muren aan te brengen of misschien wel is muurverf wel gewenst. Zonder gladde muren is het niet mogelijk om muurverf of behang aan te brengen op uw muren. Bent u op zoek naar een partner in de buurt van Capelle? Dan kan Entjes deze werkzaamheden voor u verrichten. Entjes Schilderwerk is een transparant bedrijf die u graag helpt met het vraagstuk. Ook voor stucwerk, schilderwerk of latex spuiten kunnen wij u helpen. 

De eerste stap voor renovlies of glasvlies

Mocht u Entjes Schilderwerk als partner wensen voor het egaliseren van uw muren, dan komt Entjes voorafgaand aan het proces uw muren beoordelen. Vanuit die beoordeling kan er gekeken worden naar wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Hier kunnen verschillende uitkomsten uit komen, zoals:

 • De muren dienen hersteld te worden, vanwege oneffenheden en beschadigingen.
 • De muren dienen behangvrij gemaakt te worden. 

De muren herstellen daar kan Entjes Schilderwerk goed bij helpen. Ook bij het verwijderen van oud behang kan Entjes ondersteunen. Daarnaast heeft u de optie om zelf oud behang te verwijderen om zo de kosten te drukken. Dit is een keuze die u zelf moet maken. Hierbij moet u wel op de hoogte zijn van het feit dat oud behang afhalen veel tijd en moeite kost. Maar het is zeker nodig om uw muren daaropvolgend te egaliseren. Het vooraf behangvrij maken is dus belangrijk, voordat Entjes Schilderwerk aan de slag kan met uw muren door middel van renovlies of glasvlies.

Keuze behangsoorten Capelle aan den Ijssel

Entjes Schilderwerk is een professioneel bedrijf en werkt alleen maar met kwalitatieve materialen. De organisatie biedt twee behangsoorten aan, waaruit u een keuze kunt maken. De behangsoorten die Entjes Schilderwerk aanbiedt zijn:

 • Renovlies behang
 • Glasvlies behang

Beide behangsoorten zijn van kwaliteit, maar hebben hun eigen kenmerken. Het is voor u goed om na te gaan welk behangsoort het beste past bij uw persoonlijke situatie. Entjes Schilderwerk heeft de ervaring in huis om beide behangsoorten op een juiste wijze aan te brengen. De twee behangsoorten hebben gemeenschappelijk dat het zorgt voor een egaliserende en beschermende werking op de muren. De behangsoorten zijn dus ideaal om aan te brengen op de muren van uw woning of bedrijfspand.

Behangsoort glasvlies

Om u inhoudelijk wat meer informatie te geven, worden beide behangsoorten toegelicht. Dit maakt de keuze voor u hopelijk makkelijker. Entjes Schilderwerk adviseert u hier graag in. Het eerste behangsoort is glasvlies. Glasvlies behang is gemaakt van glasvezel. De behangsoort zorgt voor een egaliserende en beschermende laag op de muur. Het maakt de muren glad. Op deze manier worden de oneffenheden verwijderd en kunst u gerust schilderen of behangen naar wens. De kenmerken van glasvlies zijn: 

 • Glasvlies werkt beschermend
 • Glasvlies zorgt voor een egaliserende laag
 • Glasvlies is moeilijk te verwijderen
 • Glasvlies is minder prijzig dan renovlies

Behangsoort renovlies

Een andere behangsoort dat Entjes Schilderwerk aanbiedt is renovlies behang. Dit behang is een populaire soort. Het is gemaakt van papier met vezels. Dit is een milieuvriendelijke papiersoort. Hierbij is het doel om egale en gladde muren te krijgen. De kenmerken waar renovlies behang over beschikt zijn:

 • Renovlies werkt beschermend en egaliserend
 • Renovlies heeft een naadloze bevestiging
 • Renovlies is makkelijk te verwijderen
 • Renovlies biedt dekking voor muurverf

Afweging renovlies en glasvlies behang

U heeft nu de kenmerken van zowel renovlies als glasvlies op een rijtje. De afweging die u nu moet maken is om voor renovlies behang of glasvlies behang te gaan. Een ander verschil tussen deze behangsoorten is dat renovlies behang sterker en stootvastiger is dan glasvlies behang, maar wel duurder. Glasvlies vangt geen grote scheuren op, maar misschien is dat ook niet nodig voor uw woning of bedrijfspand. Het ligt aan de status van uw muren. Entjes Schilderwerk adviseert u graag bij het kiezen van de juiste behangsoort.

Behang uitbesteden in Capelle aan den Ijssel of zelf doen?

U kunt in zee gaan met Entjes Schilderwerk, maar er is natuurlijk altijd nog de mogelijkheid om het werk zelf uit te voeren. Dat is u goed recht. Als u over de kennis en kunde beschikt, dan is dat een goede mogelijkheid.

Mocht u Entjes Schilderwerk willen inhuren voor het egaliseren van uw muren, dan mag u verschillende dingen verwachten. Er gaat voor u gecertificeerd personeel aan de slag die u met gerichte adviezen zo goed mogelijk gaat helpen. Met als eindresultaat uw gladde muren. Tijdens het proces is communicatie voor Entjes Schilderwerk belangrijk. Entjes Schilderwerk houdt u goed op de hoogte en zorgt voor transparante communicatie. Wij hebben al 15 jaar ervaring in het vak en voeren de opdracht graag voor u uit!

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk Capelle aan den Ijssel

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor behangwerk in Capelle aan den Ijssel? Benader Entjes Schilderwerk gerust voor al uw vragen!

Het laatste nieuws

Contact info

Mercuriusstraat 20 3133 EN Vlaardingen

010-3074000

contact@entjesschilderwerk.nl

www.entjesschilderwerk.nl

neem hier direct contact op