Latex Spuiten Numansdorp

Gecertificeerd personeel

15 Jaar werkervaring

Compleet dienstenpakket

Duidelijke afspraken

Wilt u de wanden en/of plafonds van uw woning of bedrijfspand in Numansdorp mooi geverfd hebben? Dan is latex spuiten een goed alternatief voor schilderwerk, als het gaat om grote, leegstaande panden. Latex spuitwerk is in één keer dekkend, kost minder tijd dan schilderwerk en zorgt voor een strak eindresultaat. Wilt u ook de wanden van uw pand in Numansdorp latex spuiten? Kies dan voor Entjes Schilderwerk!

Waarom latex spuiten?

Bij latex spuiten wordt er niet gewerkt met rollers of kwasten, maar met een speciaal spuitapparaat. Dit apparaat spuit de latex egaal op de wanden en plafonds, waardoor er geen strepen of banen achterblijven. Daarnaast kunnen er geen kleurverschillen ontstaan, omdat er gelijkmatig over het hele oppervlak wordt gespoten.

Voor latex spuiten in Numansdorp werken wij met een speciaal Graco FinishPro 395 Airless en Air Assisted spuitapparaat. We plakken de rest van uw woning of bedrijfspand zorgvuldig af. Dit in combinatie met het apparaat, waarmee we nevelarm spuiten, zorgt ervoor dat uw pand helemaal schoon blijft. Onze lak is van professionele A-kwaliteit (Sigma of Caparol).

Voordelen van latex spuiten

Latex spuiten heeft een paar belangrijke voordelen over schilderwerk:

 • Strak eindresultaat: Met latex spuiten blijft er geen structuur van bijvoorbeeld een roller op de muur achter. Daarnaast ontstaan er geen kleurverschillen; de lakverf wordt direct en gelijkmatig op de wanden of plafonds gespoten.
 • Direct dekkend: Waar we bij schilderen meerdere keren moeten overschilderen, is latex spuitverf in één keer dekkend. Er wordt direct meer laagdikte aangebracht. U hoeft dus nooit meerdere keren latex te spuiten in uw pand in Numansdorp!
 • Tijdbesparend: Mede doordat het direct dekkend is, kan met latex spuiten veel tijd worden bespaard. Dit geldt vooral voor grote, leegstaande woningen of bedrijfspanden, omdat er dan minder afgeplakt hoeft te worden.
 • Voordelig voor grote oppervlakten: Latex spuiten in Numansdorp wordt voordeliger naarmate uw woning of bedrijfspand groter wordt. Dit komt doordat de kosten van latex spuiten nauwelijks toenemen wanneer de oppervlakte toeneemt, in tegenstelling tot schilderen.

Waar kan latex gespoten worden toegepast?

Latex spuiten is met name geschikt voor grote, leegstaande woningen of bedrijfspanden. In deze gebouwen hoeft namelijk minder worden afgeplakt en kunnen onze schilders snel uw wanden en plafonds met latex verven. Dit kan wel twee keer zo snel als normaal schilderwerk gedaan worden!

Ook qua ondergrond hoeft u zich geen zorgen te maken; iedere ondergrond is mooi dekkend te krijgen met latex spuitwerk. Het is geschikt voor onder andere stucwerk, spachtelputz, renovliesbehang, spackwerk en andere steenachtige ondergronden. Met name spachtelputz is ideaal voor latex spuitverf, vanwege de hoge zuiging van het spachtelputz.

Image
Image

Waarom kiezen voor Entjes Schilderwerk voor latex spuiten in Numansdorp?

Entjes Schilderwerk is een gerenommeerd schildersbedrijf in Numansdorp. Samen met u doen wij er alles aan om uw schilderklus tot een goed eindresultaat te brengen. De schilders van Entjes Schilderwerk zijn allemaal in het bezit van verschillende diploma’s en certificaten. Zij volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en materialen.

Zo gaat ons bedrijf met de tijd mee en kunnen we uitstekende kwaliteit leveren met duurzame materialen. Dat is voor ons echter nog niet genoeg: we denken namelijk graag met u mee over hoe we uw wens zo goed mogelijk kunnen volbrengen. Heldere afspraken en communicatie staan hierbij centraal.

Adviezen

We doen niet zomaar wat er van ons gevraagd wordt, zonder na te denken over goede alternatieven. Oftewel: we denken graag met u mee en geven u adviezen over hoe we tot het beste resultaat kunnen komen!

Duidelijke afspraken en communicatie

Zonder goede afspraken kan een klus nooit naar wens volbracht worden. Daarom staan we erop duidelijke afspraken en een goed afgesproken planning te maken. Zo weet u waar u aan toe bent en weten wij wat u van ons verlangt.

Compleet dienstenpakket

Naast latex spuiten in Numansdorp verricht Entjes Schilderwerk nog vele andere werkzaamheden. Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden met verschillende gediplomeerde aannemersbedrijven. Dit bespaart u niet alleen veel gedoe, maar ook veel kosten!

Image
Image

Wie zijn wij

Lorenzo en Cynthia Entjes richtten in 2014 Entjes Schilderwerk op. Zowel Lorenzo als Cynthia komen uit een schildersfamilie. Lorenzo is zelf ook schilder en heeft vele jaren ervaring, aangezien hij al sinds zijn 12e schildert. Cynthia is juist de accountancy ingegaan en past haar kennis hiervan toe binnen het bedrijf.

Onder Lorenzo en Cynthia staat een team gemotiveerde schilders. Zij doen er alles aan om uw project goed te voltooien. Ze zijn allen gecertificeerd en bezitten diverse diploma’s. Entjes Schilderwerk is tevens een door SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) officieel erkend leerbedrijf.

Overige diensten van Entjes Schilderwerk

Naast latex spuiten in Numansdorp kunnen wij nog meer diensten leveren:

 • Stucwerk: Met stucwerk krijgt u prachtige, strakke wanden en plafonds. Wij zorgen ervoor dat uw wanden behang- en sausklaar gemaakt worden!
 • Schilderwerk: Is latex spuiten niet ideaal voor uw woning of bedrijfspand in Numansdorp? Kies dan voor ‘ouderwets’ schilderwerk; wij schilderen zowel binnen als buiten met duurzame materialen.
 • Behangwerk: Behangen is nog een goede optie voor het decoreren van uw wanden. Entjes Schilderwerk zorgt voor strak geplaatst behang in uw woning of bedrijfspand.
 • Bouwwerkzaamheden: Doordat we samenwerken met diverse aannemers in Numansdorp, kunnen we ook bouwwerkzaamheden voor u regelen. Dat scheelt tijd, moeite en kosten!
 • Vloercoating: Uiteraard moet ook de vloer in uw pand er netjes uitzien. Bescherm uw vloer daarom met onze vloercoating!
 • Houtrotsanering: Maak een einde aan houtrot en laat uw hout er weer als nieuw uitzien, met houtrotsanering door Entjes Schilderwerk.
 • Gevel– en trespareiniging: Een schone gevel of trespa is funest voor de uitstraling van uw gebouw. Laat deze daarom goed reinigen door ons!
 • Glaszetten: Ook voor glaszetten kunt u terecht bij Entjes Schilderwerk. Wij plaatsen vakkundig het glas in uw woning of bedrijfspand en houden rekening met ventilatie en isolatie.

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor spuitwerk in Numansdorp?

Neem hier contact op

Het laatste nieuws

Contact info

Mercuriusstraat 20 3133 EN Vlaardingen

010-3074000

[email protected]

www.entjesschilderwerk.nl

neem hier direct contact op