Latex Spuiten Naaldwijk

Gecertificeerd personeel

15 Jaar werkervaring

Compleet dienstenpakket

Duidelijke afspraken

Spuitwerk kan goed toegepast worden als alternatief voor schilderwerk. Meestal doen we dit door middel van latex spuitwerk. De wanden van uw woning of bedrijfspand in Naaldwijk zullen er weer nieuw en strak uitzien na het spuitwerk. Daarnaast zorgt latex spuiten voor een betere en snellere dekking dan u met schilderwerk zou bereiken. Wilt u ook uw wanden met spuitwerk laten behandelen in Naaldwijk? Dan bent u bij Entjes Schilderwerk aan het juiste adres!

spuitwerk naaldwijk
muren laten spuiten naaldwijk

Waarom kiezen voor Spuitwerk in Naaldwijk?

Door middel van latex spuitwerk krijgt u een mooi en strak eindresultaat van de wanden in uw woning of bedrijfspand. Het latex wordt namelijk egaal op de wanden en/of plafonds gespoten. Hierdoor blijven er geen strepen of banen achter, wat soms bij schilderwerk het geval is. Daarnaast wordt het latex over het hele oppervlak gelijkmatig gespoten, om kleurverschillen te voorkomen.

Entjes Schilderwerk gebruikt voor het latex spuitwerk een Graco FinishPro 395 Airless en Air Assisted spuitapparaat. Hiermee kunnen we nevelarm spuiten en de rest van uw woning of bedrijfspand in Delft schoonhouden. Daarnaast werken we met professionele A-kwaliteit latex en lak van Sigma of Caparol.

Voordelen van latex spuiten

Latex spuiten in Naaldwijk biedt verschillende voordelen:

Direct dekkend: Latex spuitwerk is in één keer dekkend. U hoeft dus nooit meerdere keren latex spuitwerk te laten verrichten.

Tijdbesparend: Doordat latex spuitwerk direct dekt, is het ook nog eens tijdbesparend. Dit geldt vooral voor een leegstaande woning of bedrijfspand in Naaldwijk. Er hoeft dan namelijk minder afgeplakt te worden.

Strak eindresultaat: Bij latex spuiten wordt er egaal en gelijkmatig over de wanden gespoten, waardoor er geen structuur van bijvoorbeeld een roller achterblijft. Ook is er geen kleurverschil. Het eindresultaat met latex spuitwerk is dus een stuk strakker.

Voordelig voor grote oppervlakten: Heeft u een grote woning of groot bedrijfspand in Naaldwijk die toe is aan een nieuw kleurtje? Dan is latex spuiten niet alleen een mooie, maar ook een voordelige keuze!

Waar kan latex gespoten worden?

Omdat er voor latex spuitwerk veel afgeplakt moet worden, is het vooral ideaal voor leegstaande woningen en bedrijfspanden. Zo kan het spuitwerk een stuk sneller voltooid worden – wel twee keer zo snel als regulier schildwerk!

Bijna iedere ondergrond is geschikt voor latex spuiten. De latexverf is hoe dan ook in één keer dekkend. U kunt bijvoorbeeld stucwerk, spackwerk, renovliesbehang, spachtelputz en andere steenachtige ondergronden goed laten spuiten. Vooral spachtelputz is geschikt voor latex spuitwerk, vanwege de hoge zuiging van het materiaal.

spuitwerk voor muren
latex spuiten naaldwijk

Over ons spuitwerk in Naaldwijk

Entjes Schilderwerk is een ervaren schildersbedrijf, gevestigd in Capelle aan den Ijssel en werkzaam in de regio Naaldwijk. Samen met u brengen we uw klus tot een goed einde. Hiervoor staan onze schilders – met diverse diploma’s en certificaten – graag tot uw beschikking. Zij volgen tevens regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en materialen.

Entjes Schilderwerk levert uitstekende kwaliteit latex spuitwerk in D, met duurzame materialen. Daarnaast denken we graag met u mee over de beste materialen, werkwijze en mogelijke andere werkzaamheden die gedaan kunnen worden. Ons motto hierbij is altijd betaalbare kwaliteit.

Overige diensten van Entjes Schilderwerk

Was u niet op zoek naar spuitwerk en heeft u liever één van onze andere diensten? Entjes Schilderwerk verricht nog meer diensten naast latex spuiten in :

Schilderwerk: Entjes Schilderwerk verricht uiteraard ook ‘gewoon’ schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Ook hierbij werken we met duurzame materialen.

Stucwerk: Voor strakke wanden en plafonds kunt u niet alleen latex spuitwerk, maar ook stucwerk toepassen. Uw wanden worden behang- en sausklaar gemaakt door ons!

Glaszetten: Voor het plaatsen van diverse soorten glas kunt u ook terecht bij Entjes Schilderwerk. We houden rekening met de ventilatie en isolatie bij het glaszetten.

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u nog vragen over latex spuiten? Of zoekt u een offerte voor spuitwerk in Naaldwijk? Neem dan contact met ons op!
Neem hier contact op

Het laatste nieuws

Contact info