Latex Spuiten Mijnsheerenland

Gecertificeerd personeel

15 Jaar werkervaring

Compleet dienstenpakket

Duidelijke afspraken

Latex spuiten is een goed alternatief voor schilderwerk. Met spuitwerk kunt u de wanden van uw woning of bedrijfspand er strak uit laten zien. Bovendien is spuitwerk beter en sneller dekkend dan met gewoon schilderwerk bereikt kan worden. Wilt u ook uw wanden laten spuiten in Mijnsheerenland? Dan is Entjes Schilderwerk uw ideale partner!

Image
Image

Waarom latex spuiten?

Latex spuitwerk zorgt voor een strak en mooi eindresultaat in uw woning of bedrijfspand. Doordat latex egaal op de wanden of plafonds gespoten wordt, weet u zeker dat er geen strepen of banen achterblijven. Dit kan soms wel het geval zijn bij gewoon schilderwerk. Bij latex spuiten wordt over het hele oppervlak gelijkmatig gespoten, zodat er geen kleurverschillen ontstaan.

Entjes Schilderwerk werkt voor latex spuiten in Mijnsheerenland met een Graco FinishPro 395 Airless en Air Assisted spuitapparaat. Dit apparaat laat ons nevelarm spuiten, zodat de rest van uw woning of bedrijfspand schoon blijft. Bovendien werken we met professionele A-kwaliteit latex en lak van Sigma of Caparol.

Voordelen van latex spuiten

Latex spuiten heeft een aantal belangrijke voordelen vergeleken met schilderwerk:

 • Tijdbesparend: Het spuiten van uw woning of bedrijfspand in Mijnsheerenland gaat aanzienlijk sneller dan schilderen. Dit geldt vooral voor een leegstaande woning of bedrijfspand, omdat er dan minder afgeplakt hoeft te worden.
 • Strak eindresultaat: Omdat er niet met een roller gewerkt wordt, is het eindresultaat van latex spuiten een stuk strakker. Er blijft namelijk geen structuur van de roller op de wanden achter. De latexverf wordt egaal en zonder kleurverschil op uw wanden of plafonds gespoten.
 • Direct dekkend: Spuitwerk is bovendien tijdbesparend, omdat het in één keer dekkend is. Bij latex spuiten wordt in één keer veel meer laagdikte aangebracht. U hoeft dus, ongeacht de kleur, nooit meerdere keren spuitwerk te verrichten.
 • Voordelig voor grote oppervlakten: Heeft u een grote woning of groot bedrijfspand in Mijnsheerenland dat u geschilderd wilt hebben? Dan is latex spuitwerk niet alleen een kwalitatieve, maar ook voordelige keuze!

Waar kan latex gespoten worden toegepast?

Latex spuitwerk is vooral ideaal voor lege woningen en bedrijfspanden. Hierbij hoeft er namelijk weinig afgeplakt te worden en kunnen onze schilders sneller het spuitwerk voltooien. Hierdoor kan spuitwerk tot wel twee keer zo snel gedaan worden als normaal schilderwerk!

Wat betreft de ondergronden: bijna iedere ondergrond is geschikt voor latex spuiten. De latexverf is hierbij in één keer dekkend. Zo kunt u stucwerk, renovliesbehang, spackwerk, spachtelputz en overige steenachtige ondergronden goed laten spuiten. Met name spachtelputz kan beter latex gespoten worden, vanwege de hoge zuiging van het spachtelputz.

Image
Image

Waarom kiezen voor Entjes Schilderwerk voor latex spuiten in Mijnsheerenland?

Entjes Schilderwerk is een ervaren schildersbedrijf in Mijnsheerenland. Wij werken graag met u samen om uw klus tot een goed einde te brengen. Al onze schilders zijn in het bezit van diverse diploma’s en certificaten.

Bovendien volgen onze schilders verschillende cursussen om de nieuwste technieken en materialen toe te kunnen passen. Hierdoor kunnen wij uitstekende kwaliteit leveren met duurzame materialen. Daarnaast kijken we verder dan onze neus lang is: we denken met u mee over de klus en wat de beste aanpak is. Ons motto hierbij is betaalbare kwaliteit.

Adviezen

Entjes Schilderwerk staat bekend om onze gerichte adviezen. We voeren niet zomaar uw opdracht uit, maar we denken ook met u mee. Wij houden altijd rekening met uw specifieke wensen.

Duidelijke afspraken en communicatie

Bij een klus komt méér kijken dan alleen het spuitwerk. Er moeten duidelijke afspraken gemaakt worden, een planning moet overeengekomen worden en u moet op ons kunnen rekenen. Wij vinden het dan ook belangrijk om duidelijke te communiceren.

Compleet dienstenpakket

Naast latex spuiten verricht Entjes Schilderwerk nog vele andere diensten voor uw woning of bedrijfspand in Mijnsheerenland. Bovendien werken we nauw samen met gediplomeerde aannemersbedrijven. Dat scheelt u een hoop gedoe en een boel kosten!

Wie zijn wij

Lorenzo en Cynthia Entjes hebben in 2014 Entjes Schilderwerk opgericht. Lorenzo werkt al sinds zijn 12e als schilder, waardoor hij al vele jaren ervaring in het vak heeft. Cynthia is werkzaam in de accountancy en past haar kennis hiervan toe in het bedrijf. Zowel Lorenzo als Cynthia komen uit een schildersfamilie.

Al snel is Entjes Schilderwerk uitgegroeid tot een groot bedrijf, met gedreven en goede schilders. Al onze schilders zijn opgeleid en bezitten verschillende diploma’s en certificaten. Bovendien is Entjes Schilderwerk door SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) officieel erkend als leerbedrijf.

Overige diensten van Entjes Schilderwerk

Naast latex spuiten kunt u ook bij ons terecht voor andere diensten in Mijnsheerenland:

 • Schilderwerk: Ook voor ‘gewoon’ schilderwerk staan wij voor u klaar. Met jaren ervaring in het vak zorgen wij voor de perfecte uitstraling van zowel de binnen- als buitenkant van uw pand.
 • Behangwerk: Naast schilder- of spuitwerk kun u uw wanden natuurlijk ook behangen. Entjes Schilderwerk plaatst vakkundig uw nieuwe behang.
 • Stucwerk: Stucwerk is onmisbaar voor mooie, strakke wanden en plafonds. Wij maken uw wanden behang- en sausklaar!
 • Bouwwerkzaamheden: Door onze nauwe samenwerking met diverse aannemers in Mijnsheerenland, kunt u voordelig ook bij ons uw bouwwerkzaamheden regelen. Dat scheelt kosten en gedoe!
 • Glaszetten: Wij plaatsen diverse soorten glas in uw woning of bedrijfspand. Daarbij houden we rekening met ventilatie en isolatie en geven we advies over het onderhoud.
 • Vloercoating: De vloer van uw woning kan veel te verduren krijgen. Bescherm daarom uw vloer met een van onze vloercoatings!
 • Houtrotsanering: Houtrot kan zorgen voor lekkages en ziet er bovendien erg vervallen uit. Entjes Schilderwerk zorgt dat uw hout er weer zo goed als nieuw uitziet!
 • Gevel- en trespareiniging: Verhoog de levensduur en verbeter de uitstraling van uw pand: laat uw gevel of trespa door ons reinigen!

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor spuitwerk in Mijnsheerenland?

Neem hier contact op

Het laatste nieuws

Contact info

Mercuriusstraat 20 3133 EN Vlaardingen

010-3074000

[email protected]

www.entjesschilderwerk.nl

neem hier direct contact op