Latex spuiten Haastrecht

Gecertificeerd personeel

15 Jaar werkervaring

Compleet dienstenpakket

Duidelijke afspraken

Bent u al bekend met spuitwerk? Spuitwerk kan goed toegepast worden als alternatief voor schilderwerk. De wanden van uw woning of bedrijfspand in Haastrecht zien er weer strak uit na het spuitwerk. Daarnaast zorgt latex spuiten voor een betere en snellere dekking dan u met schilderwerk zou bereiken. Wilt u ook uw wanden met spuitwerk laten behandelen in Haastrecht? Zoek dan niet verder dan Entjes Schilderwerk!

Image
Image

Latex laten spuiten bij Entjes Schilderwerk in Haastrecht

Door middel van latex spuitwerk krijgt u een mooi en strak eindresultaat van de wanden in uw woning of bedrijfspand. Het latex wordt namelijk egaal op de wanden en/of plafonds gespoten. Dit zorgt ervoor dat er geen strepen of banen achter blijven, wat soms bij schilderwerk het geval is. Daarnaast wordt het latex over het hele oppervlak gelijkmatig gespoten, om kleurverschillen te voorkomen.

Voor het latex spuitwerk gebruiken wij een Graco FinishPro 395 Airless en Air Assisted spuitapparaat. Hiermee kunnen we nevelarm spuiten en de rest van uw woning of bedrijfspand in Haastrecht schoonhouden. Daarnaast werken we met professionele A-kwaliteit latex en lak van Sigma of Caparol.

Voordelen van latex spuiten

Wilt u graag weten wat spuitwerk nog meer voor u kan betekenen? Latex spuiten in Haastrecht biedt u verschillende voordelen:

  • Direct dekkend: Latex spuitwerk is in één keer dekkend. U hoeft dus nooit meerdere keren latex spuitwerk te laten verrichten.
  • Tijdbesparend: Doordat latex spuitwerk direct dekt, is het ook nog eens tijdbesparend. Dit geldt vooral voor een leegstaande woning of bedrijfspand in Haastrecht. Er hoeft dan namelijk minder afgeplakt te worden.
  • Strak eindresultaat: Bij latex spuiten wordt er egaal en gelijkmatig over de wanden gespoten, waardoor er geen structuur van bijvoorbeeld een roller achterblijft. Ook is er geen kleurverschil. Het eindresultaat met latex spuitwerk is dus een stuk strakker.
  • Voordelig voor grote oppervlakten: Heeft u een grote woning of groot bedrijfspand in Haastrecht die toe is aan een nieuw kleurtje? Dan is latex spuiten niet alleen een mooie, maar ook een voordelige keuze!
Image
Image

Over ons spuitwerk in Haastrecht

Entjes Schilderwerk is een ervaren schildersbedrijf, gevestigd in Capelle aan den Ijssel en werkzaam in de regio’s zoals Haastrecht. Samen met u brengen we uw klus tot een goed einde. Hiervoor staan onze schilders – met diverse diploma’s en certificaten – graag tot uw beschikking. Zij volgen tevens regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en materialen.

Entjes Schilderwerk levert u altijd uitstekende kwaliteit latex spuitwerk in Haastrecht, met de meest duurzame materialen. Daarnaast denken we graag met u mee over de beste materialen, werkwijze en mogelijke andere werkzaamheden die gedaan kunnen worden. Ons motto hierbij is altijd betaalbare kwaliteit.

Overige diensten van Entjes Schilderwerk

Was u niet op zoek naar spuitwerk of was u op zoek naar één van onze andere diensten? Entjes Schilderwerk verricht nog meer diensten naast latex spuiten in Haastrecht:

Schilderwerk: Entjes Schilderwerk verricht uiteraard ook ‘gewoon’ schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Ook hierbij werken we met duurzame materialen.

Stucwerk: Voor strakke wanden en plafonds kunt u niet alleen latex spuitwerk, maar ook stucwerk toepassen. Uw wanden worden behang- en sausklaar gemaakt door ons!

Glaszetten: Voor het plaatsen van diverse soorten glas kunt u ook terecht bij Entjes Schilderwerk. We houden rekening met de ventilatie en isolatie bij het glaszetten.

 

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Heeft u interesse in ons spuitwerk en wilt u hier nog meer informatie over? Of zoekt u een offerte voor spuitwerk in Haastrecht? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Neem hier contact op

Het laatste nieuws

Contact info

Mercuriusstraat 20 3133 EN Vlaardingen

010-3074000

[email protected]

www.entjesschilderwerk.nl

neem hier direct contact op