Latex Spuiten Gouda

Gecertificeerd personeel

15 Jaar werkervaring

Compleet dienstenpakket

Duidelijke afspraken

Latex spuitwerk kan goed toegepast worden als alternatief voor schilderwerk. De wanden van uw woning of bedrijfspand in Gouda zien er weer strak uit na het spuitwerk. Daarnaast zorgt latex spuiten voor een betere en snellere dekking dan u met schilderwerk zou bereiken. Wilt u ook uw wanden met spuitwerk laten behandelen in Gouda? Zoek dan niet verder dan Entjes Schilderwerk!

Image
Image

Waarom latex spuiten?

Met latex spuitwerk krijgt u een mooi en strak eindresultaat van de wanden in uw woning of bedrijfspand. Het latex wordt namelijk egaal op de wanden en/of plafonds gespoten. Hierdoor blijven er geen strepen of banen achter, wat soms bij schilderwerk het geval is. Daarnaast wordt het latex over het hele oppervlak gelijkmatig gespoten, om kleurverschillen te voorkomen.

Entjes Schilderwerk gebruikt voor het latex spuitwerk een Graco FinishPro 395 Airless en Air Assisted spuitapparaat. Hiermee kunnen we nevelarm spuiten en de rest van uw woning of bedrijfspand in Gouda schoonhouden. Daarnaast werken we met professionele A-kwaliteit latex en lak van Sigma of Caparol.

Voordelen van latex spuiten

Latex spuiten in Gouda biedt verschillende voordelen:

 • Direct dekkend: Latex spuitwerk is in één keer dekkend. U hoeft dus nooit meerdere keren latex spuitwerk te laten verrichten.
 • Tijdbesparend: Doordat latex spuitwerk direct dekt, is het ook nog eens tijdbesparend. Dit geldt vooral voor een leegstaande woning of bedrijfspand in Gouda. Er hoeft dan namelijk minder afgeplakt te worden.
 • Strak eindresultaat: Bij latex spuiten wordt er egaal en gelijkmatig over de wanden gespoten, waardoor er geen structuur van bijvoorbeeld een roller achterblijft. Ook is er geen kleurverschil. Het eindresultaat met latex spuitwerk is dus een stuk strakker.
 • Voordelig voor grote oppervlakten: Heeft u een grote woning of groot bedrijfspand in Gouda die toe is aan een nieuw kleurtje? Dan is latex spuiten niet alleen een mooie, maar ook een voordelige keuze!

Waar kan latex gespoten worden?

Omdat er voor latex spuitwerk veel afgeplakt moet worden, is het vooral ideaal voor leegstaande woningen en bedrijfspanden. Zo kan het spuitwerk een stuk sneller voltooid worden – wel twee keer zo snel als regulier schildwerk!

Bijna iedere ondergrond is geschikt voor latex spuiten. De latexverf is hoe dan ook in één keer dekkend. U kunt bijvoorbeeld stucwerk, spackwerk, renovliesbehang, spachtelputz en andere steenachtige ondergronden goed laten spuiten. Vooral spachtelputz is geschikt voor latex spuitwerk, vanwege de hoge zuiging van het materiaal.

Image
Image

Waarom Entjes Schilderwerk voor latex spuiten in Gouda?

Entjes Schilderwerk is een ervaren schildersbedrijf, gevestigd in Gouda en werkzaam in de regio Rotterdam. Samen met u brengen we uw klus tot een goed einde. Hiervoor staan onze schilders – met diverse diploma’s en certificaten – graag tot uw beschikking. Zij volgen tevens regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en materialen.

Entjes Schilderwerk levert uitstekende kwaliteit latex spuitwerk in Gouda, met duurzame materialen. Daarnaast denken we graag met u mee over de beste materialen, werkwijze en mogelijke andere werkzaamheden die gedaan kunnen worden. Ons motto hierbij is altijd betaalbare kwaliteit.

Adviezen

Entjes Schilderwerk denkt graag met u mee en geeft weloverwogen adviezen. We houden hierbij altijd rekening met uw specifieke wensen en ideeën.

Duidelijke afspraken en communicatie

Een succesvolle klus staat of valt met communicatie. Daarom staat Entjes Schilderwerk erop om duidelijke afspraken te maken. Wij werken samen met u aan een planning en komen die ook na – u moet op ons kunnen rekenen. We staan garant voor duidelijke communicatie tijdens het gehele proces.

Compleet dienstenpakket

Naast latex spuiten verzorgt Entjes Schilderwerk nog diverse andere werkzaamheden voor uw woning of bedrijfspand in Gouda. Verderop deze pagina kunt u een samenvatting vinden van onze werkzaamheden. Daarnaast werken we nauw samen met gediplomeerde aannemersbedrijven, wat u een hoop kosten en gedoe scheelt!

Wie zijn wij

Entjes Schilderwerk is opgericht in 2014 door Lorenzo en Cynthia Entjes. Lorenzo komt uit een schildersfamilie en is al sinds zijn 12e werkzaam als schilder. Hij heeft dus de nodige ervaring. Cynthia komt ook uit een schildersfamilie, maar past juist haar kennis van de accountancy toe binnen het bedrijf.

Entjes Schilderwerk is snel gegroeid tot een gerespecteerd schildersbedrijf in Gouda. Alle schilders van Entjes Schilderwerk zijn opgeleid en in het bezit van diverse diploma’s en certificaten. Bovendien zijn wij officieel erkend als leerbedrijf door SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

Overige diensten van Entjes Schilderwerk

Entjes Schilderwerk verricht nog meer diensten naast latex spuiten in Gouda:

 • Schilderwerk: Entjes Schilderwerk verricht uiteraard ook ‘gewoon’ schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Ook hierbij werken we met duurzame materialen.
 • Stucwerk: Voor strakke wanden en plafonds kunt u niet alleen latex spuitwerk, maar ook stucwerk toepassen. Uw wanden worden behang- en sausklaar gemaakt door ons!
 • Glaszetten: Voor het plaatsen van diverse soorten glas kunt u ook terecht bij Entjes Schilderwerk. We houden rekening met de ventilatie en isolatie bij het glaszetten.
 • Behangwerk glasvlies en renovlies: Behangen is een derde optie om uw wanden te decoreren, naast schilderen en spuiten. Wij zorgen dat het behang strak en vakkundig geplaatst wordt.
 • Vloercoating: De vloer van uw woning of bedrijfspand krijgt soms aardig wat te verduren. Bescherm uw vloer met een vloercoating van Entjes Schilderwerk!
 • Houtrotsanering: Houtrot ziet er niet alleen lelijk uit, het kan ook voor stevige lekkages zorgen. Laat uw hout er weer zo goed als nieuw uitzien door onze houtrotsanering!
 • Bouwwerkzaamheden: Wij werken veel samen met gediplomeerde aannemers in Gouda, zodat we ook voor u de bouwwerkzaamheden kunnen regelen.
 • Gevel- en trespareiniging: Hernieuw de uitstraling van uw pand en verhoog de levensduur door middel van gevel- of trespareiniging!

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk? Heeft u vragen? Of zoekt u een offerte voor spuitwerk in Gouda?

Neem hier contact op

Het laatste nieuws

Contact info

Mercuriusstraat 20 3133 EN Vlaardingen

010-3074000

[email protected]

www.entjesschilderwerk.nl

neem hier direct contact op