Latex spuiten Capelle aan den IJssel

Gecertificeerd personeel

15 Jaar werkervaring

Compleet dienstenpakket

Duidelijke afspraken

Wilt u graag latex laten spuiten in Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij Entjes Schilderwerk aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met spuitwerk in Capelle aan den IJssel en omgeving. Spuitwerk kan namelijk goed toegepast worden als alternatief voor schilderwerk. De wanden van uw woning of bedrijfspand in Capelle aan den IJssel zien er weer strak uit na het spuitwerk. Daarnaast zorgt latex spuiten voor een betere en snellere dekking dan u met schilderwerk zou bereiken. Wilt u ook uw wanden met spuitwerk laten behandelen in Capelle aan den IJssel? Zoek dan niet verder dan Entjes Schilderwerk!

Latex spuiten plafond in Capelle aan den IJssel
Spuitwerk Capelle aan den IJssel op de muren

Waarom latex spuiten in Capelle aan den IJssel?

Waarom zou kiezen voor spuitwerk in Capelle aan den IJssel? Door middel van latex spuitwerk bent u altijd verzekerd van een mooi en strak eindresultaat van de wanden in uw woning of bedrijfspand! Het spuitwerk wordt namelijk egaal op de wanden en/of plafonds gespoten. Hierdoor blijven er geen strepen of banen achter, wat soms bij schilderwerk het geval is. Daarnaast wordt het latex over het hele oppervlak gelijkmatig gespoten, om kleurverschillen te voorkomen.

Entjes Schilderwerk gebruikt voor het latex spuitwerk een Graco FinishPro 395 Airless en Air Assisted spuitapparaat. Hiermee kunnen we nevelarm spuiten en de rest van uw woning of bedrijfspand in Capelle aan den IJssel schoonhouden. Daarnaast werken we met professionele A-kwaliteit latex en lak van Sigma of Caparol.

Voordelen van latex spuiten in Capelle aan den IJssel

Latex spuiten in Capelle aan den IJssel biedt verschillende voordelen:

  • Direct dekkend: Latex spuitwerk is in één keer dekkend. U hoeft dus nooit meerdere keren latex spuitwerk te laten verrichten.
  • Tijdbesparend: Doordat latex spuitwerk direct dekt, is het ook nog eens tijdbesparend. Dit geldt vooral voor een leegstaande woning of bedrijfspand in Capelle aan den IJssel. Er hoeft dan namelijk minder afgeplakt te worden.
  • Strak eindresultaat: Bij latex spuiten wordt er egaal en gelijkmatig over de wanden gespoten, waardoor er geen structuur van bijvoorbeeld een roller achterblijft. Ook is er geen kleurverschil. Het eindresultaat met latex spuitwerk is dus een stuk strakker.
  • Voordelig voor grote oppervlakten: Heeft u een grote woning of groot bedrijfspand in Capelle aan den IJssel die toe is aan een nieuw kleurtje? Dan is latex spuiten niet alleen een mooie, maar ook een voordelige keuze!

Waar kan latex gespoten worden?

Omdat er voor latex spuitwerk veel afgeplakt moet worden, is het vooral ideaal voor leegstaande woningen en bedrijfspanden. Zo kan het spuitwerk een stuk sneller voltooid worden – wel twee keer zo snel als regulier schildwerk!

Bijna iedere ondergrond is geschikt voor latex spuiten. De latexverf is hoe dan ook in één keer dekkend. U kunt bijvoorbeeld stucwerk, spackwerk, renovliesbehang, spachtelputz en andere steenachtige ondergronden goed laten spuiten. Vooral spachtelputz is geschikt voor latex spuitwerk, vanwege de hoge zuiging van het materiaal.

Spuitwerk Capelle aan den IJssel
Latex spuiten Capelle aan den IJssel kan voordelig bij Entjes Schilderwerk

Waarom Entjes Schilderwerk voor latex spuiten in Capelle aan den IJssel?

Waarom zou voor ons kiezen voor spuitwerk in Capelle aan den IJssel? We leggen dit graag uit! Allereerst denken we graag met u mee over het spuitwerk in uw pand in Capelle aan den IJssel. We zijn er voor u in elke stap van het proces. Dit begint allemaal met heldere communicatie, iets dat wij hoog in het vaandel hebben staan. We houden u altijd op de hoogte van onze voortgang, luisteren naar uw inbreng, en geven advies waar gewenst.

Naast latex spuiten in Capelle aan den IJssel kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd en gediplomeerd voor spuitwerk. Ook kunnen wij al uw binnen werk zoals stucwerk en schilderwerk hierbij aanbieden. Het komt vaak voor dat partijen stucwerk leveren maar vaak niet kozijnen en deuren e.d. kunnen schilderen. Ook bieden zij vaak geen spuitwerk aan.

Wat ons ook uniek maakt is dat wij met echte specialisten werken en dat wij met ons combinatiepakket ook echt kwaliteit en snelheid kunnen bieden. Wat je vaak ziet in de praktijk, is dat latex spuiters de problemen van slecht spuitwerk bij de stucadoor worden neergelegd. Wij kunnen naast het stucwerk ook andere diensten zoals spuitwerk met goede kwaliteit verzorgen, zodat het eindproduct ook onze verantwoordelijkheid blijft.

Zoek dus niet verder naar een betrouwbare stucadoor in Capelle aan den IJssel, en kies voor Entjes Schilderwerk!

Wie zijn wij

Entjes Schilderwerk is snel gegroeid tot een gerespecteerd schildersbedrijf in Capelle aan den IJssel. Alle schilders van Entjes Schilderwerk zijn opgeleid en in het bezit van diverse diploma’s en certificaten. Bovendien zijn wij officieel erkend als leerbedrijf door SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Naast schilderwerk kunnen wij veel meer voor u betekenen. Inmiddels hebben wij al meer dan 10 jaar werkervaring. Wij kunnen een compleet dienstenpakket aanbieden. Bij Entjes Schilderwerk heeft u altijd duidelijke afspraken en bent u verzekerd van een mooi en strak eindresultaat. Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, dat is Entjes Schilderwerk.

Contact opnemen met Entjes Schilderwerk

Wilt u graag latex laten spuiten? Of wilt u meer weten over de werkzaamheden van Entjes Schilderwerk, zoals renovlies en glasvlies behangen? Of zoekt u een offerte voor spuitwerk in Capelle aan den IJssel? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Neem hier contact op

Het laatste nieuws

Contact info

Mercuriusstraat 20 3133 EN Vlaardingen

010-3074000

[email protected]

www.entjesschilderwerk.nl

neem hier direct contact op